Tudtad? Lábujjaid formája mindent elárul a személyiségedről

Az ember egyes testrészei nagy pontossággal tanúskodnak arról, hogy melyik személyiségtípusba tartozik. A lábujjak formája és mérete pl. többek között az alábbiakat árulja el rólad:

1. Nagylábujj

Azok az emberek, akiknek a nagy lábujjuk jelentősen hosszabb a többi ujjnál, éles eszű, nagy fantáziával megáldott személyiséggel rendelkeznek, és remek a problémamegoldó képességük. Ugyanakkor néha kicsit túl szétszórt lehetsz, és ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt te eltervezted, hajlamos lehetsz feladni.

Hirdetés

Azok, akiknek a nagy lábujjuk a megszokottnál kisebb, remek retorikai képességekkel rendelkeznek, jól adnak elő, jól alkudnak, és nagyon sok esetben biztosítják saját maguk és családjuk számára azokat az előnyöket, amikről mások csak álmodnak.

2. Második lábujj

Akiknek a második lábujjuk hosszú, jó vezetők lehetnek. Magas energiaszinttel rendelkezel, hamar megtalálod a megoldást bármilyen helyzetben, és töretlenül keresztülviszed minden célodat!

Ezzel szemben a kis második lábujj leginkább egyfajta harmonikus, egyensúlyban lévő személyiséget jelez, aki nagyon megfontolt, ezáltal viszont sokszor túlzottan későn cselekszik!

3. Középső lábujj

A középső lábujj hosszúsága azt jelzi, hogy mennyire vagyunk energikus és célorientált emberek. A leginkább sikerorientált embereknél a harmadik lábujj mindig viszonylag hosszú, és egyfajta perfekcionizmust, tökéletességre törekvést is jelez. Ezek az emberek nehezen képesek pihenni, és ellazulni, sokszor ez akár az egészségük rovására is mehet.

Hirdetés

A rövid középső lábujjú emberek ezzel szemben talán túlzottan is hajlamosak arra, hogy lazítsanak, és hogyha nem tudnak kikapcsolódni, úgy érzik, alacsony az energia szintjük. Néha akár ötlettelenül sodródnak a világban.

4. Gyűrűs lábujj

Ha a negyedik, vagy gyűrűs lábujj hosszabb és egyenesebb, az azt jelenti, hogy nagyon fontos számodra, hogy segíts és gondoskodj másokról, elsősorban természetesen a családodról, valamint barátaid mindennapi életét is támogasd.

A görbülő gyűrűs lábujj családi, illetve párkapcsolati nehézségeket jelezhet.

Hirdetés

A kisebb gyűrűs lábujj nagy mértékű individualizmusra, szabad szellemre utalhat.

5. Kislábujj

Akinek különösen kicsi ez az ujja, az valahol örök gyerek marad, kedveli a gondtalan, ártatlan életet. Ennek természetesen jó oldala is van, mert az ilyen emberek kreatívak, ötletesek, és van bennük valamilyen gyermeki varázs. Nem tudnak ártani másoknak, azonban sok esetben a naivak, és nem szeretnék felelősséget vállalni.

Széles lábfej

A széles lábfejű emberek folyamatosan csinálnak valamit, egy pillanatra sem állnak meg. Kifejezetten és tudatosan törekedniük kell a pihenésre és lazításra, hogy az egészségük rovására ne menjen a dolog!

Keskeny lábfej

A keskeny lábfejű emberek higgadtak és nagyon nyugodtak. Jól bírják a rutint és az ismétlődő tevékenységeket, azonban hogyha túlzottan beszürkülnek, nekik is igényük lehet arra, hogy egy kicsit kimozduljanak, a változatosság hosszú időre feltölti őket!

Neked mi a véleményed?

Hirdetés