Tudták, hogy beteg lesz a baba, mégis megtartották. 2 évvel később az orvosok nem hittek a szemüknek!

Sara Heller és Chris Eidam rendkívül boldogok voltak, szinte a fellegekben jártak, mikor kiderült, hogy babát várnak. Azonban egy ultrahangvizsgálat után az orvos elmondta, hogy a baba rendellenesen fejlődik.

Az orvos megosztotta velük, hogy a rendellenesség szörnyű árnyékot vethet a születendő gyermek egész életére, és javasolta a szülőknek, komolyan gondolják át, meg akarják-e tartani őt.  Ők azonban biztosak voltak benne, mert nagyon várták a kicsit: és Brody megszülethetett!

A szülők biztosak voltak benne, akármi jöjjön is, együtt megbirkóznak majd vele! Brody kétoldali ajakhasadással, valamint kromoszóma-rendellenességgel jött a világra, de nagyon boldog kisbaba volt:

Hirdetés

Hirdetés

Brody szülei megosztották a kicsi képeit az interneten, mert számukra így is gyönyörű volt a kis csöppség. Sokan egyet értettek velük, ám sok bántást is kaptak..

Brodynak a rendellenessége miatt gondjai voltak számos hétköznapi tevékenységgel is: nehezen tudott enni, inni, kacagni, de sokszor még lélegezni is.

Egy alkalommal vacsorázni mentek egy étterembe, és Brody is velük volt. Miután befejezték, a pincér odajött hozzájuk azzal, hogy egy másik asztalnál egy nagyon fontos dolog várja őket!

Amikor csodálkozva átmentek a másik asztalhoz, egy papírt találtak, amiről először nem tudták, hogy mi lehet. Szétnyitva azonban egy 1000 dolláros csekk tárult csodálkozó, tágra nyílt szemeik elé!

A csekk mellett ez az üzenet állt: “a gyönyörű kisfiúnak”. Chris és Sarah úgy döntöttek, megérett az idő arra, hogy korrekciós műtétet végezzenek a kicsin, hogy megkönnyítsék a mindennapjait és megelőzzék a lelki sérülését.

Az alábbi képeken láthatjuk, hogy a sebészek kiváló munkát végeztek! Gyönyörű gyerek!

 

A szülők nagyon jól döntöttek, hogy megszülethetett Brody! Csodálatos gyerek! Neked mi a véleményed?

Hirdetés
Hirdetés