Az édesanya kitette az alsóneműt az udvarra száradni. Másnap a szomszéd olyan üzenetet hagyott a küszöbén, hogy se köpni, se nyelni nem tudott

A Nagy-Britanniában, Stokeinteignhead-ben élő Charlotte Wilkinson akaratán kívül egy olyan különös történetbe került bele, amely később az egész világot bejárta. Hogy miért?

Valószínűleg azért jutott el olyan sok emberhez az interneten, mert a történtek rendkívül megosztották a kommentelőket, és éppen ezért számos ember nyilvánította ki a véleményét ezzel kapcsolatban.

A sztori nem túlzottan bonyolult. A helyi iskolával szemben lakó édesanya kiteregette a frissen mosott ruhákat az udvaron. A ruhák között pedig egy alsónem* is megtalálható volt.

Hirdetés!

Másnap reggel egy borítékot talált a küszöbén, benne a szomszéd levelével, amit neki írt. Az anyuka az üzenetet olvasván se köpni, se nyelni nem tudott. Ez állt benne:

“Nem illendő alsónem*t szárítani az iskola mellett. Ez a kisváros egy olyan közösség, amelyben olyanok is élnek, akik számára ez nem fogadható el. Legközelebb, ha az alsónem*jét szárítja, ezt ne felejtse el. Köszönettel: a szomszéd!”

Hirdetés!

A történetet eredetileg az anyuka lánya osztotta meg az interneten, és a posztban prűdnek és bigottnak nevezte a szomszédot. Azóta kiderült, hogy mindkét álláspontot rengetegen támogatják a kommentelők közül…

Hirdetés!