Vakbélgyulladással ment kórházba, de 48 óra múlva nem egyedül tért haza:

Nadia Rhodes (Brookfield, Ohio) erős görcsöket érzett az oldalában és a hátában, ezért a barátja, Brad O’Donnell bevitte őt a kórházba.

Ott azonban óriási meglepetésben volt része, az orvosok ugyanis közölték vele, hogy vajúdik! A 19 éves lány szinte fel sem fogta, ami történik vele, mert abban a hitben volt, hogy ez nem fordulhat elő.

Egyrészt gátlót szedett, másrészt a teste semmilyen változáson sem ment keresztül a megelőző időszakban, maximum annyit vett észre, hogy jobb az étvágya, és olyan ételeket is megszeretett, amelyeket addig nem fogyasztott.

Hirdetés

A dologhoz hozzátartozik, hogy a lány alapból nem volt egy nádszál alkat, ami hozzájárulhatott ahhoz, hogy ne vegye észre, ami történik.

A nő egy gyárban dolgozott kilenc órában, és ennek tulajdonította, hogy szinte folyton fáradt volt, és hátfájás kínozta.

Hirdetés

Elmondta, hogy a vérzése sem maradt ki, és rendszertelenné sem vált. Nadia sokkot kapott, és semmire sem volt ideje komolyabban felkészülni. Ekkor még nem is érezte magát anyának, ahhoz pár hónapnak el kellett telnie!

Akárhogy is, 14 órás vajúdás után életet adott Delaney Mae O’Donnellnek, aki teljesen egészségesen született!

Bár a párnak idő kellett ahhoz, hogy megbarátkozzon az új helyzettel, nagyon örülnek a kicsi érkezésének, és rendkívül boldogok! Neked mi a véleményed?

Hirdetés