Valaki elszívja az energiáidat? Deríts fényt a személyére és tanulj meg védekezni ellene! Meglepően erős technikák a cikkben!

Sokak számára misztikus fogalom az energiavámpír, és éppen ezért lebecsülik ezeknek az embereknek a(z akár akaratlan) káros hatását, vagy nem is “hisznek” bennük. Pedig hétköznapi emberekről van szó, nem afféle Drakula szerű, félig denevér lényekről. És valóban léteznek, képesek “elszívni” és lemeríteni az energiáinkat!

Hirdetés

Ez a valóságban azt jelenti, hogy anélkül fáradunk ki, hogy az energiánkat produktív célra fordítanánk. Ehelyett abban szivárog el az “életerőnk”, hogy az energiavámpírok negatív érzelmeit vesszük át, vagy nekik adunk energiát. Mik lehetnek ezek a negatív érzelmek? Akár a félelem, a düh, harag, rosszindulat, agresszió, vagy a boldogtalanság.

Akár az agresszív, a dühét a mi megalázásunk keretében levezető főnökről van szó, akár a folyton és parttalanul siránkozó szomszédasszonyról, egyikük esetében sem működik az az elképzelés, hogy meg tudnánk őket változtatni. De akkor hogyan védhetjük meg magunkat?

Hirdetés

Először is: tudatosítsuk, hogy kik azok az emberek, akik könnyen lefárasztanak bennünket. Aztán jöjjünk rá, hogy hogyan és miért váltják ki ezt belőlünk. Harmadrészt: értsük meg, hogy nincs joguk ránk tenni mindezt a negatívumot, amit ők képtelenek feldolgozni.

Ha tudatosítjuk, hogy felnőtt emberekről van szó, akiknek a “batyuját” nem vagyunk kötelesek átvenni, máris erős pajzzsal vértezzük fel magunkat az energiavámpírok ellen.

Hirdetés

Hirdetés

Ezenkívül érdemes udvarias, de világos formában tudtukra adnunk, hogy nem kérünk a “tevékenységükből”, és keressenek másik áldozatot! Zárt testbeszéddel (pl. karba tett kéz, átvetett láb) fejezzük ki elhatárolódásunkat! Legyünk velük kimértek és visszafogottak. Akár egy védelmet adó üveggömböt is magunk köré képzelhetünk, ami kizárja az energialopást.

Ha kipróbálod ezeket a technikákat, hamar rájössz, hogy mennyire hatékonyak. Az energiavámpír hamar más áldozatot keres magának, mert neki arra van szüksége, hogy valakivel közös rezgést tudjon kialakítani, és elszívhassa az energiáját.

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla!

Hirdetés