Vízöntő,Bak,Nyilas: így köszönt be a 03.16-22 hét második fele

VÍZÖNTŐ

Egy kicsit bezárult az életed az utóbbi időben, és a közeljövőben sem lehet arra számítani, hogy jobban kinyíljon. Ez nem jelenti viszont azt, hogy elpazarolt időről volna szó: itt a lehetőség kibontakoztatni azokat a képességeidet, amelyekkel nem tudtál annyit foglalkozni az elmúlt időszakban.

Érdemes kicsit tisztába jönnöd magaddal, hogy mi igazán fontos számodra az életben, és hogy merre tartasz.

Gondolkozz el az egészségeden: az egészséges étkezésen, mindennapi szokásaidon, illetve valamilyen mozgásformán.

Hirdetés!

BAK

Egyre gyorsabb iramot diktálsz, és nem teljesen biztos, hogy bárki is képes lesz veled tartani a lépést: ez nem feltétlenül jó, mivel így számos olyan lehetőséget eljátszol, amely együttműködésre teremthetne lehetőséget, és így javítaná a hatékonyságodat.

Az utóbbi időben kevésbé jellemző rád a bensőséges befelé fordulás, és az odafigyelés, éppen ezért lehetséges, hogy párod elhanyagolva érzi magát: nyugtasd meg és szakíts rá egy kis időt, éreztesd vele, hogy mennyire fontos a számodra.

Hirdetés!

Amennyiben nincsenek megfelelő napi rutinjaid, érdemes olyan napirendet kialakítanod, amely hatékony, naponta ismétlődő tevékenységekből áll.

Hirdetés!

NYILAS

Ezekben a napokban a nehézségek ellenére is könnyen lehet, hogy olyan oldalról ismered meg saját magad, amellyel eddig még nem találkoztál. Olyan tehetségeid bukkantak a felszínre, amelyekről eddig még fogalmad sem volt, vagy csak homályos sejtéseid voltak velük kapcsolatban.

Fontos, hogy tudatosítsd ezeket a képességeidet, és azokat a jövőben saját magad és a szeretteid javára megfelelően kamatoztasd.

Ne hagyd, hogy bárki ok nélkül felidegesítsen, ha kicsit feszültebb is a légkör! Érdemes türelmesnek és toleránsnak lenned, ez nemcsak más emberek, de a saját érdeked is.

A fentiek asztrológiai előrejelzést képeznek, azok beteljesüléséért értelemszerűen nem vállalunk garanciát. Az előrejelzés sem konkrét eseményekre, sem pedig konkrét tényekre utalást nem tartalmaz.

Hirdetés!