12 esztendős korában a társai rosszindulatúan nap, mint nap szekálták, és “GODZILLÁNAK” csúfolták. Most 31 éves! Leesik az állunk, ha csak ránézünk:

Az emberek nem teljesen egyformák, és éppen ezért szinte mindenki átélte azt, hogy valamilyen tulajdonsága miatt, amiben különbözik a többségtől, bántották, csúfolták, vagy hátrányt volt kénytelen elszenvedni.

Hirdetés

Ez a ma 31 éves hölgy, Aly Stolz igazán sokat tudna erről mesélni, mivel gyerekkorában napi szinten jelen volt az életében a torokszorító érzés, hogy ő „rosszabb”, mint mások. Mindezt azért, mert lényegesen magasabb és erősebb testalkatú volt a kortársainál.

Aly mára felnőtt, és ma 205 cm magas. Ami kétségtelenül igen ritka jelenségnek számít, tekintettel arra, hogy közel 40 cm-rel (két fejjel) magasabb az átlagos női testmagasságnál.

Hirdetés

Ám manapság különleges külsejéből Alynek már inkább előnye, mint hátránya származik, mivel pont emiatt tett szert világhírnévre. Rendkívül boldog a párjával, akivel nagyon szeretik egymást. Az alábbiakban láthatsz képeket a hölgyről, valamint boldog párjáról.

KÉP1

KÉP2

Hirdetés

KÉP3

KÉP4

Neked mi a véleményed?

Hirdetés