1999-ben, 4 évesen tűnt el a kislány… Amikor 20 évvel később DNS-tesztet csináltat, megállíthatatlan örömkönnyekben tör ki (videó)

E sorok írójával is megtörtént, hogy a gyerekkoromban elkeveredtem a szüleimtől, és bizony szörnyen megijedtem, hogy vajon megtaláljuk-e majd egymást. Nekem ugyan szerencsém volt, azonban az e történetben szereplő kislánynak, Julia Aplatovának sajnos nem.

A kislány 4 éves korában, Fehéroroszországban egy tömegközlekedési eszközön elkeveredett a szüleitől, és nem tudták megtalálni egymást. Kalandos úton az árvaellátási rendszeren keresztül végül Oroszországba került, ahol örökbe fogadta őt egy szeretetteljes család. Bár mind a szülei, mind pedig a lány folyamatosan próbálkoztak egymást megtalálni, de nem jártak sikerrel.

Azóta 20 év telt el, Julia pedig már 24 éves. A barátja úgy döntött, hogy meglepi a lányt, és segít neki megkeresni a szüleit.  Az interneten meg is találták a párt, és a rendőrség segített DNS-vizsgálattal bizonyítani, hogy valóban ők Julia szülei.

Hirdetés

Az alábbi videóban láthatjuk azt az örömteli, megható pillanatot, amikor 20 év után egymásra találnak:

Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is megnézhessék!

Hirdetés