Összekevert hét fokhagymagerezdet hét babérlevéllel: csak hátradőlt, és élvezte a változást, amit az otthonába hozott!

Bizonyára te is észrevetted már, hogy időnként látszólag ok nélkül lehangolt vagy, esetleg nem úgy alakulnak a dolgok, mint arra számítanál. Ezenkívül vannak olyan helyek, ahol szintén lényegében ok nélkül rosszul érezzük magunkat, szinte nyomasztó ott az energia.

Már az ókortól foglalkoztatta az embereket a negatív energia, és úgy tartották, hogy azzal szemben egyes növények, fűszerek használata megfelelő segítséget jelenthet.

Az alábbi megoldás is ilyen: fokhagymát kell babérlevél összekeverünk. Mindkettő olyan fűszernövény, amelynek már az ókortól kezdve a rossz energiákat közömbösítő, pozitív hatást tulajdonítottak. Emellett nem elhanyagolható, hogy ezek az egészségre is jótékony hatással vannak. Éppen ezért a fokhagymát talizmánként használták a negatív energiák ellen, a babérlevelet pedig antibakteriális és gombaellenes hatásáért tartották maguknál.

Hirdetés

A rossz energiák ellen nincs más dolgunk, mint hogy hét fokhagyma gerezdet és hét babérlevelet beleteszünk egy üvegbe, és felöntjük ásványvízzel. Lezárjuk a tetejét, és a házunk, lakásunk egy eldugottabb zugában helyezzük el.

Ha várunk pár napot, érzékelni fogjuk, hogy ez az oldat elnyelte a rossz energiákat: a kedvünk jobb lesz, és a hely energiája is feljavul. Mindez békét hoz a családunkra és a házunkra!

Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is elolvashassák!

Hirdetés