2 éves korában a világ legszebb kislányának tartották őt. Azóta 10 év telt el, és elámultunk, milyen a tekintete!

Aira Brown szinte előbb játszott smink eszközökkel, minthogy járni megtanult volna! Az anyukája már akkor kisminkelte, és mutogatta őt világszerte, amikor még beszélni is alig tudott!

Két évesen modell lett egy modell ügynökségen keresztül, akit földre szállt angyalnak becéztek a rajongói. Arról azonban mélyen hallgattak a szülei, hogy szegény kislánynak mi mindent kellett kiállnia: már ebben az életkorban színezték a haját és a szemöldökét, és még szoláriumba is elvitték.

Bár a kislány kétségtelenül nagyon aranyos volt, de az a tény, hogy termékeket reklámozzanak az arcával, és életkorának meg nem felelő módon nevelték, sokakban erős ellenérzéseket váltott ki, a kislány szüleire össztűz zúdult akkoriban!

Hirdetés!

Hirdetés!

Hirdetés!

Aira ma már 12 éves, és már az egyik legjobban fizetett arcnak számít az egész USA-ban. Hamarosan látható lesz a film, amelynek ő a főszereplője, a közösségi média fiókjait pedig több tízezren követik.

Szegény kislány azonban nem tűnik boldognak. Persze, reméljük, hogy csak a fotózás kedvéért néz így a kamerába, de számunkra úgy tűnik, hogy az arckifejezése nem egy boldog gyermeké..

Hirdetés!