Ez a 3 csillagjegy nagyon megszenvedi 2020 végét:

Lassan az utolsó pár hónapjába fordul a 2020-as év, amely számos kihívást tartogatott az összes csillagjegy számára, az év legutolsó időszaka azonban elsősorban az alábbi csillagjegyek számára lesz a nehezebb:

A Skorpiók

számára azért lesz nehéz az év utolsó szakasza, mert a csillagok állása arra enged következtetni, hogy egy erős letisztulási folyamat megy majd végbe az emberi kapcsolataikban. Olyan emberektől kell búcsút venniük, akikkel nagyon hosszan haladt együtt az útjuk akár éveken keresztül! Azonban végül mégiscsak jól jársz ezzel, mert csak azok az emberek maradnak a környezetedben, akikre igazán szükséged van, és akikre valóban számíthatsz. Eddig azonban konfliktusos és rögös út vezet…

Az Ikrek

szempontjából megterhelő lehet ez az időszak, ők ugyanis hajlamosak arra, hogy a szőnyeg alá söpörjék a problémákat, és egy viszonylag felszínes és könnyed boldog állapotban töltsék a napjaikat. Erre azonban egyre kevésbé van lehetőség, mivel a szekrényből folyamatosan hullanak ki a csontvázak, és mély magadba tekintésre, komolyabb újratervezésre lehet szükség ebben az időszakban.

Hirdetés!

A Bak

bár hajlamos fáradhatatlanul előre haladni, azonban nem mindig hallgatja meg a szíve szavát! Most azonban kénytelen lesz egy kicsit lelassítani, mert erre akár a teste, testi problémái is rákényszerítik! Meg kell hallgatnia az intuícióját, illetve azt, hogy mit súgnak neki az érzelmei. A belső hang nem az ellenséged, és nem azért van, hogy lelassítson, hanem pont ellenkezőleg: ez vagy igazán TE, és ez megkönnyíti az életed! Ha ráveszed magad, hogy meghallgasd, mit akar neked mondani, sokkal könnyebbek lesznek a mindennapjaid! Ez a döntést azonban nem könnyű meghozni, mivel az intuíció szavát csak csendben hallhatod meg…

Az előrejelzés bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget. Előrejelzésünkben konkrét, már megtörtént eseményekre nem hivatkozunk.

Hirdetés!
Hirdetés!