3 csodálatos csillagjegy, akiknek időre van szükségük, hogy beléd szeressenek:

Vannak olyan személyiségtípusok, akiknek nem mennek olyan gyorsan a dolgok, és az érzelmeik egy kicsit lassabban kezdenek megjelenni. Mivel az egyes csillagjegyek tulajdonképpen alapvető vonásaikban személyiségtípus sokat testesítenek meg, ezért csillagjegyekre is lefordítható mindez:

Következzenek azok a csillagjegyek, akikkel egy kicsit türelmesebbnek kell lennünk, mivel időre van ahhoz szükségük, hogy belénk szeressenek:

BAK

A Baknak nagyon határozott elképzelései vannak, kezdettől csak és kizárólag komoly kapcsolatban gondolkodik, egyáltalán nem nyitott a kalandokra, azokat tudatosan kizárja. Már az elején eldönti, hogy valaki alkalmas lehet-e az általa meghatározott célra, vagy pedig nem. Azonban az “alkalmas” kategória is csak annyit jelent, hogy tovább küzdhet a Bak kegyeiért, és.. az elvárásaival… Arra van szükség, hogy alaposabban megismerjen, közelebb engedjen magához és megkedveljen. Ha azonban már a szívébe zárt, örökre kitart mellettünk. Természetesen magas elvárásai folyamatosan végigkísérik a kapcsolatot…

Hirdetés!

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő szabadságvágyáról ismert csillagjegy, éppen ezért nagyon erős benyomást kell tennünk rá, hogy úgy döntsön, kapcsolatba kezd velünk. Ha megismer valakit, eleinte nagyobb távolságot tart érzelmileg, mivel bárki veszélyeztetheti a szabadságvágyát. Biztosnak kell lennie abban, hogy a vonzalom kölcsönös. Amennyiben már eltelt némi idő, a partner bizonyított, és fokozatosan közelebb kerülünk a Vízöntőhöz, felszínre engedi érzéseit, és akár komoly kapcsolatba is belemehet.

SZŰZ

A Szűz tökéletességre törekszik, és ezt nem csak magától, de másoktól is elvárja. Éppen ezért rendkívül kritikus másokkal is másokkal szemben: érzelmei csak fokozatosan kezdik áttörni ezt a viszonylag merev, racionális burkot. Éppen ezért alaposan meg kell ismernie minket ahhoz, hogy az érzelmei elkezdjenek megjelenni, és a felszínre törjenek. Sokan ridegnek tartják ezt a csillagjegyet, azonban az az igazság, hogy igenis milyen éreznek, ám a legtöbb esetben már sérültek a múltban, és ezért nehezebben képesek megélni az érzéseiket.

Hirdetés!

Érdekes volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid, ismerőseid is elolvashassák!

Hirdetés!