Körömformád árulkodik róla, hogy milyen nő vagy valójában

A modern pszichológia csak a XX. század első felétől létezik, azt megelőzően az emberi test, illetve egyes testrészek méretéből, kiterjedéséből, és alakjából következtetek arra, hogy milyen személyiséggel bír az illető.

A körmök formája alapján számos következtetés vonható le arra nézve, hogy milyen ember a tulajdonosuk.

Hirdetés!

Hirdetés!

1-2. Ovális és “Squoval” (az ovális és a szögletes köröm átmenete) formájú körömmel rendelkező emberek egyedi gondolkodással rendelkeznek, nagy elvárásaik vannak magukkal szemben, és az agyuk is rendkívül gyorsan vág. Ha csak megszólalnak, az emberek 90 százaléka már rögtön rájön, hogy egyedülálló intellektussal rendelkeznek. Másrészt viszont furcsán néznek azokra, akik számára ez nem rögtön egyértelmű.

3. Szögletes alakú körömforma: ezeket az embereket nagyon nehéz kihozni a béketűrésükből, nagy társas tapasztalattal, és sok ismerőssel rendelkeznek, életük középpontjában az emberek állnak. Ennek ellenére igen határozott véleménnyel rendelkeznek, és nem tűrik el, hogy mások irányítsák őket. Jellemző rájuk a racionális és optimista megközelítés. Fejlődniük kell azonban az egyénileg (nem csapatban) végzett munka területén.

Hirdetés!

4. A kerek körömmel rendelkező emberek személyisége nyugodt és harmonikus, képesek rendkívül sok alternatívát rövid idő alatt mérlegelni, ezáltal roppant kreatívak. Nem szeretik a kockázatokat és azt, ha túlzottan sok inger éri őket: nyugalomban sokkal jobban teljesítenek. Megfontoltak, azonban alaposan el tudnak mélyedni mindabban, ami érdekli őket. Néha azonban túlságosan rugalmatlanná válhatnak.

5. Mandula formájú körmök: szerető és odaadó emberek, az a típus, akivel ha egyszer találkozunk, sosem felejtjük el. Kedvességük és gondoskodásuk szinte megkülönböztetés nélkül mindenki felé árad. Sajnos nem képesek arra, hogy különbséget tegyenek: sokszor olyanokat is kitüntetnek a szeretetükkel, akik ezt nem érdemlik meg, és kihasználják őket

Érdekes volt? Akkor ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is elolvashassák!

Hirdetés!