5 évesen elszakították a nővérétől. Hatvanöt év múlva a szomszéd fia szúrja ki őt

Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy a család szent dolog. Akármennyire is kibírhatatlan a tartjuk rokonainkat a végén azért csak oda lyukadunk ki, hogy nélkülük mi sem lennénk, és szeretetünk sokkal nagyobb irántuk mint haragunk.

Hirdetés

Azonban mi történik akkor hogyha elszakadunk tőlük? Clifford Boyson csupán még három éves volt, amikor húga Betty Billadeau ,és  ő elvesztették egymást. Két külön nevelő intézetbe kerültek. Az évek során Clifford sosem felejtette el szeretett testvérét, és folyamatosan próbálta felvenni vele a kapcsolatot.

Az évek során számtalan levelet írt neki, azonban ezek sosem találtak gazdára. Egyszer csak azonban  váratlan dolog történt. Clifford egyik barátja, akit hét éves kisfiú volt észrevette, hogy a bölcs úr mennyire bánatos. Kérdezte, hogy miért és ő elmesélte neki, hogy sehol se találja testvérét, pedig neki ő a legfontosabb.

Hirdetés

Ezért a kisfiú, aki egyébként is sok időt töltött a gép előtt úgy határozott, hogy megfogja keresni testvérét. Bár nem volt könnyű feladat, de végül csak megtalált a Facebookon az idős hölgyet.

Így hatvanöt év után a testvérpár újra találkozott egymással. A meghatópillanatot videóval is rögzítették. Ha te is kíváncsi vagy a videóra akkor itt megnézheted:

 

Hirdetés

Sajnos azonban nem ők az egyetlen gyerekek, akiknek külön kellett felnőni.  A második világháború ideje alatt sok család szakadt ketté. Így történt ez a kis Suzyval és Johnnal is.

Miután édesapjuknak be kellett vonulni a háborúba, és édesanya meghalt a gyerekek nevelőotthonba kerültek. Ezek után azonban két külön helyre adták őket örökbe. Az édesapa miután visszatért a frontról a kisfiút sikeresen megtalálta és magához vette,  azonban a lányt hiába kereste.

A fiú azonban nem adta fel és kerek ötven évig kereste hőn szeretet testvérét. Míg végül rá találtak egymásra. Mind a ketten euforikus állapotban voltak, és zokogva zuhantak egymás karjaiba. Azt mondták, hogy ki se tudják fejezni egymásnak mennyire boldogok és, hogy remélik nagyon sokat fognak még találkozni.

Tetszett tetszik? Akkor ne felejtsd el megosztani!

Forrás: harmonikum.co, blikkruzs.hu

Borítókép: .telegraph.co.uk

Hirdetés

Hirdetés