A 22. hetében járó várandós anyuka ultrahangján olyasmit vett észre az orvos, hogy jó pár pillanatig meg sem tudott szólalni az ijedtségtől (FÉNYKÉP)

Az emberi élet csodája a a legtöbb esetben a megszokott mederben fejlődik ki, és végül egészséges magzat születik a 9 hónapos terhességet követően. Vannak azonban olyan esetek, amikor gyökeresen eltérő folyamat zajlik le…

Ebben az esetben például a magzat a méhen belül fejlődött ugyan, de a kis lábai a méhen kívülre kerültek. Az úgynevezett méhrepedés annyira ritka, hogy az egész világon összesen huszonhat ilyen esetet jegyeztek fel a mai napig. Nem is véletlen, hogy az orvos annyira elképedt, amikor szembesült a jelenséggel az ultrahang-felvételen.

Hirdetés!

Hirdetés!

Ilyen esetben nagyon kockázatos a terhesség kihordása, a francia hölgy azonban amellett döntött, hogy beavatkozásra csak a legvégső esetben kerüljön sor. A sors kegyes volt hozzá, mivel a burok repedése nem folytatódott a következő kettő hónapban. Ám végül a harmincadik héten elkerülhetetlenné vált a császármetszés.

A héthónapos koraszülött gyönyörűen fejlődik, remélhetőleg hamarosan felvételeket is láthatunk róla. Az anyuka által vállalt jelentős kockázat ezúttal bőségesen megérte!

Hirdetés!

Jó egészséget kívánunk!

(littlethings.com)

Hirdetés!