Szűz-Bika-Ikrek-Rák-Kos-Oroszlán: ezeket tartogatja a szeptemberről OKTÓBERRE átívelő hét

KOS

Amennyiben fontos kérdésekben változtatnál, érdemes átgondolnod a lehetséges következményeket, még akkor is, ha életed valamely területén nagyon csábító az újdonság varázsa! A heted második felében egy olyan találkozás kavarja fel az állóvizet, amely hosszú időre emlékezetes marad.

Hirdetés

BIKA

A múltba rengeteg tapasztalatot gyűjtöttél össze, amely megélések közül némelyik pozitív, még mások negatívak voltak. Ám mindegyik hasznos, amelyet a jelenben és a jövőben sikerrel felhasználhatsz, hogy most már a lehető legjobban kezeld a helyzeteket! Ez a hét e tekintetben többször is próbára tesz. A hétvége közeledtével nagy meglepetésben is részed lesz!

IKREK

Ne engedd, hogy kicsússzon a kezedből az irányítás, se másoknak, se pedig a saját, szinte véletlenszerű érzelmeidnek ne engedd azt át. Jól gondold meg, hogy kinek és mit mondasz a héten!

Hirdetés

RÁK

A hét első felében ne hagyd, hogy mások nyakra-főre szívességeket kérjenek tőled, és ezzel a munkaidődet, de még a pihenésre szánt idődet is teljesen szétforgácsolják: neked is jogod van arra, hogy saját magad tervezd meg az időbeosztásodat, mert csak így tudod elvégezni hatékonyan a munkádat, és szeretteidre is így jut időd! A hét második felében nyugodtabb energiák érkeznek, és egy harmonikus hétvégét vezetnek be.

OROSZLÁN

Karrieredet és a szakmai hírnevedet komolyan érintheti, hogy ezen a héten hogyan állsz helyt! Amennyiben jól teljesítesz, átgondolt vagy, és a helyzet sosem csúszik ki az irányításod alól, komoly előléptetésre számíthatsz! Az Energiák amúgy is intenzíven változnak, ennek az évnek az utolsó hónapjai remek energiát hoznak a számodra, úgyhogy készülj! Most viszont inkább kerüld el a vitákat, és a lényegre összpontosíts a felesleges civódás helyet!

Hirdetés

Hirdetés

SZŰZ

Magánéleted harmonikusan és meghitten kellemes hangulatban alakul a héten! Olyan szinten romantika van a levegőben, hogy azok a szüzek, akiknek nincs párjuk, komolyan számíthatnak rá, hogy találkoznak az Igazival! A héten minden jól alakul, javaslataid pedig meghallgatásra találnak! Érdemes minél több időt emberek között töltened, mert mások most különösen nyitottak lesznek Rád.

Ha csillagjegyed nem szerepel a cikkben, akkor a lenti felsorolásban, a saját csillagjegyedre kattintva fogod tudni elolvasni a Rád vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget, továbbá az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

Kellemes hetet kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés