A csodálatos fűszernövény… A nő kedden még 72 kiló volt, szombaton már csak 67…

Egy erős vízhajtó hatású hétköznapi fűszernövényről van szó, amely gyakorlatilag még ma is fillérekbe kerül, és segít megelőzni a húgyúti fertőzéseket és a veseproblémákat.

Nem árulunk zsákbamacskát: a petrezselyemről beszélünk! Hatékonyan akadályozza meg, hogy a szervezet visszatartsa a felesleges vizet.

A legjobb e célból a teáját fogyasztani, amire adunk is egy könnyen és gyorsan elkészíthető receptet.

Hirdetés!

*** Egészségügyi problémák esetén a fogyasztása előtt mindenképpen konzultáljunk szakemberrel. Ne fogyasszuk, ha allergiásak vagyunk a petrezselyemre. ***

Mire lesz szükségünk? Egyszerűen 1 l vízre és öt apróra vágott petrezselyemre. A forrásban lévő vízhez adjuk az apróra vágott petrezselymet, majd miután levettük a tűzről, húsz percen keresztül állni hagyjuk.

Hirdetés!

Ezután leszűrjük, és már fogyaszthatjuk is!

Erős vízhajtó, kihajtja a szervezetből a méreganyagokat, számos kórokozót és káros anyagot is. Ezáltal a testsúly is csökken, hasunk vizuálisan is laposabb lesz! A tea antioxidáns hatással is bír, segít semlegesíteni a szabad gyököket, ezáltal csökkenti a rák kialakulásának kockázatát.

Hirdetés!

Egy nap 1 l nél többet ne fogyasszunk!

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is kipróbálhassák!

Egészségügyi problémák esetén a fogyasztása előtt mindenképpen konzultáljunk szakemberrel. Ne fogyasszuk, ha allergiásak vagyunk a petrezselyemre.

Fentiek információs célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi javaslatnak! Diagnózist kizárólag orvos állíthat fel! Betegség esetén fordulj orvoshoz, az orvosi kezelést semmilyen más eljárás nem helyettesítheti! Jó egészséget kívánunk!

Hirdetés!