A fiatal fiú állítása szerint 20 percig volt a másvilágon. Elmesélte, mi mindent látott odaát:

Zack Clements egy éves csupa élet, mozgékony, sportos fiatalember, aki egyetlen bulit sem hagyott ki, és több sportot is űzött párhuzamosan! Aztán egy nap csak úgy a semmiből… Meghalt…

Futás közben esett össze, és 20 teljes percen át harcoltak az orvosok az életért. Orvosi értelemben meghalt, azonban az orvosoknak csodával határos módon sikerült szívkompresszió alkalmazásával visszahozni őt az életben.

Mindez azért is ritka eset, mert az agykárosodás már 4 perc oxigénhiányt követően beáll, és az folyamatosan tovább fokozódik, ameddig csak fennáll a oxigénhiány.

Hirdetés!

Figyelembe véve, hogy a tizenhét éves fiú szíve 20 percen keresztül állt, nehezen magyarázható meg, hogy egyáltalán magához tért. Míg már szinte senki nem hitte, hogy vissza lehet őt hozni az életbe, ő állítása szerint a túlvilágon járt, ahol egy hosszú hajú, dús szakállú férfival találkozott.

Hirdetés!

Hirdetés!

A férfiban felismerte magát Jézust. A férfi megnyugtatta, és a vállára tette a kezét, majd visszaküldte őt, és ekkor felébredt.

Mivel csodával határos módon nem károsodott az ágya, a fiú folytathatja korábbi életét: azonban elmondta, hogy az értékrendje megváltozott, és már látja, hogy mik azok a dolgok, amik igazán fontosak az életben. A bulik helyett inkább igyekszik minél többet segíteni a hozzátartozóinak és más embereknek!

Oszd meg, hogy az ismerőseid, barátaid is elolvashassák!

Hirdetés!