A gazdag családba született lány elutasította a szegény férfit, majd tíz évvel később véletlenül találkoztak egy plázában

Ezt a történetet az interneten találtuk, és mivel rendkívül tanulságosnak tartjuk, megosztjuk veletek!

Történt, hogy egy fiatalember (nevezzük őt Istvánnak kizárólag a sztori kedvéért), és egy fiatal hölgy (őt pedig nevezzük Mariannak), egymásba szerettek. Ám amikor a fiú megkérte a lány kezét, az nemet mondott neki, azzal az indokkal, hogy ő egy nap alatt annyit költ el, amennyit a fiú megkeres egy egész hónap alatt.

Tehát sejthetjük a hátteret: a lány apja gazdag volt, és ennek megfelelően a lány jelentős költségvetésből gazdálkodott, és ezért visszautasította a szerény jövedelmű fiút.

Hirdetés

10 évvel később egy drága ruhaüzletben találkoztak vásárlás közben, és Mariann büszkén újságolta Istvánnak, hogy milyen jól ment férjhez, és a férje rendkívül jól keres, magas élet színvonalon élnek.

István erre nem mondott semmit, de amikor odajött Mariann férje is, büszkén üdvözölte Istvánt! A feleségéhez fordult, és azt mondta, bemutatja a főnökét, akinek egy igen jelentős projektjén dolgozik.

Hirdetés

Később megosztotta a feleségével, hogy István egy igen szerény ember, egyébként pedig egy zseniális milliárdos vállalkozó, aki sokat tesz az alkalmazottaiért.

Gyakran ismételget egy történetet, hogy motiválja őket: 10 évvel ezelőtt visszautasította őt egy nő, akit feleségül kért. Azt akarja, hogy az emberek körülötte tanuljanak belőle, hogy az ember kemény munkával képes jelentős előrelépést elérni az életben, a szerelem azonban olyasmi, amit nagyon nehezen tudunk megtalálni!

A nőnek leesett az álla, és nem szólt semmit… Gondolhatod…

Neked mi a véleményed?

Hirdetés