Ez a négy csillagjegy csalja meg legtöbbször a párját

Az alábbi csillagjegyek nem a hűség szobrai, bár ez nem jelenti azt, hogy mindig a rossz szándék vezetné őket.

Az ikrek különösen fiatalabb korukban spontán módon olyan dolgokat csinálnak, amelyeket nagyon hamar megbánnak. Minél inkább úgy gondolják, hogy a partnerük sem jár a hűség útján, annál valószínűbb, hogy megengedik maguknak a félrelépést. Ahogy azonban az Ikrek szülött is érik, egyre kevésbé lesz hajlamos eltévelyedni.

Bár a Nyilas tudatosan törekszik a hűségre, nem az a típus, aki könnyen ellenáll a csábításnak. Legjobb szándéka ellenére is természetében rejlik a hűtlenség, ugyanakkor laza és nyitott, így könnyen megbocsátja, ha a partnere követ el hasonlót.

Hirdetés

A Bak alapvetően hűséges és rendkívül tudatos, így a kapcsolataiban mindig monogám.

Azonban ha házasságot köt, a házasságát a társadalmi arculat védelme érdekében is szinte bármi áron megtartja, így könnyen lehet, hogy mellette párhuzamos kapcsolatot tart fenn.

Hirdetés

A Halakban megtalálható az a kettősség, amely a visszafogottság és a határtalanság közti átmenet nélküli természetre utal. A Halak rendkívül érzékeny és érzelmes típus, és sokszor kicsúszik a lába alól a talaj, nagyon erős késztetést érez a romantikára.

Ilyenkor igen nehezen tud ellenállni a kalandoknak, amelyeket utólag szinte teljes mértékben töröl az emlékezete, és saját magát hűségesként éli meg a továbbiakban is.

Neked mi a véleményed?

Hirdetés