A gyászoló szülők azt látják, hogy minden síron kiégett a fű, de a fiuk sírja zöldell! Mikor megértik az okát, elsírják magukat

Rachel és Raymond Villasenor (Texas, USA) autóbalesetben meghalt fiukat, Josephet gyászolták. A férfi a légierőnél szolgált, és fájdalmasan fiatalon, harminchat esztendősen vesztette életét.

Hirdetés

Egy rekkenően meleg napon, amikor a szülők kimentek fiuk sírjához, rendkívül meglepő látvány tárult eléjük. Míg a fű a legtöbb síron teljesen kiégett a napok óta tartó forróságtól, a fiuk sírján szépen zöldellett.

De mi történt? Hogyan lehet ez?

Hirdetés

Kezdjük az elején! A 86 esztendős Jake Reissg nemrég vesztette el a feleségét, és naponta kiment a sírjához. Nemcsak rózsát vitt az asszony sírjára, de napjában kétszer meglocsolta a füvet is, ami a sírt borította.

Történt viszont, hogy egy napon meglátta Joseph húgát, amint vigasztalhatatlanul zokogott elhunyt bátyja sírjánál. Az idős ember nagyon megsajnálta.

Hirdetés

Hirdetés

Odament a fiatal nőhöz, beszélgetésbe elegyedtek, és megismerte az elhunyt férfi történetét. Jake úgy döntött, hogy azzal tiszteleg az előtt, amit Joseph a hazájáért tett, hogy az ő sírját is rendszeresen meglocsolja.

Amikor Rachel és Raymond megtudta, mit tett a fiukért az idős ember, felkeresték, és hálásan köszönetet mondtak neki.

Rachel elmondta: “Hihetetlen volt, hogy egy idegen ennyi időt és energiát áldozott a fiunkra, akit soha nem ismert – mondta könnyekkel szemében Rachel. Micsoda gesztus ez egy idős embertől, akinek aranyból van a szíve.”

Tényleg csodálatos, szívet melengető gesztus! Neked mi a véleményed?

Hirdetés