33 éve ez a kisbaba nem különbözött a többiektől… most ő a legszebb férfi a világon!

Bár egy férfi esetében sokunk számára kissé különös a „szép” jelzőt használni, Omar Borkan mégis ezzel az állandó jelzővel lett ismert széles e világon. Hozzáteszem, a jelzőt nem saját magára kezdte el alkalmazni, hanem egy különös kiutasítás, és az ahhoz fűzött indoklás alapján terjedt el a világsajtóban.

Hirdetés

Omart két másik társával azért tiltották ki Szaúd-Arábiából néhány évvel ezelőtt, mert „túlságosan szépek”. Az esetről írt a Daily Mail és a Huffinton Post is.

Az azóta világszerte ismertté vált férfi az Egyesült Arab Emírségekből származik, Szaúd-Arábiába pedig egy helyi kulturális rendezvényre utazott. Az országban azonban úgy gondolták, hogy egy feltűnően jóképű férfi veszélyt jelent a fiatal hölgyek jó erkölcsére.

Hirdetés

Így nézett ki kisgyermekként:

A kiutasítás azonban jót tett Omar ismertségének, rengeteg követője és szimpatizánsa van a világhálón, és számos filmszerepet is kapott annak hála, hogy az egész világon sokan tudják, hogy ki ő, és mi történt vele. A külseje miatti letartóztatás következtében ráaggatták a “Legszebb férfi a világon” címet.

Hirdetés

Omar Borkan Al Gala egyébként divatfotós, de színészként is dolgozik, ahogyan írtuk, mellette pedig verseket ír. Aktivistaként is számon tartják őt, mivel küzd a Szaúd-Arábiai nők jogaiért.

Omar egyébként már házas, és gyermeke is van. A család Dubaiban él.

Hirdetés

Íme egy videó is Omarról, aki egyébként a háziállatokat is imádja, különösen a cicák a kedvencei:

Hirdetés
Tényleg olyan jó pasi? Neked mi a véleményed?
Fotók: Omar Borkan instagram, Daily Mail és Huffinton Post

Hirdetés