A Hármas ikreket elszakítják, külön-külön nőnek fel. Egyikük a főiskolán beleborzong, hogy már mindenki jól “ismeri”

Előfordulnak szép számmal érdekes életutak az emberiség történetében, sőt vannak köztük olyanok is, amelyekről film, és/vagy könyv is készül. A hármasikrek, Eddy, Bobby és David története azonban talán az egyik legérdekesebb ezek közül.

Anyukájuk tinédzserként szülte meg őket, és pár hónap gondozás után úgy érezte, nem tudja őket ellátni, és inkább örökbe adta a kicsiket, így egy ügynökséghez kerültek. Ők azonban egyfajta kegyetlen és szívtelen kísérletként három különböző családhoz kerültek, akik még csak nem is sejtették, hogy a hozzájuk kerülő aranyos kisfiúnak van még két, őrá megszólalásig hasonlító ikertestvére.

Amikor Bobby főiskolára került, különös események történtek vele: bár még csak most lépett be az intézmény kapuján, már egy csomóan ismerősként tekintettek rá, és többen Eddynek hívták. Végül nagyon gyanús lett neki az egész, és a közös ismerősök segítségével megtalálta Eddyt, az ikertestvérét.

Hirdetés!

Történetük már ezen a ponton is fantasztikus, és a tévébe is bekerültek. Azonban az igazi nagy fordulat itt következett: a harmadik testvérük, David látta őket a tévében, és majdnem lefordult a székről a döbbenettől: mert ő már rájött arra, amit a másik két srác ekkor még csak nem is sejtett! Hárman voltak ikrek!

Természetesen világhírre tettek szert. Éttermet nyitottak Hármasikrek néven, azonban érthetően igen nehezükre esett feldolgozni a történteket, és ez Eddyt annyira megviselte, hogy összeomlott körülötte minden, és végül sajnos önkezével véget vetett az életének.

Hirdetés!

2 éve film is készült a történetből Három egyforma idegen címmel. A filmből egy érdekes előzetes:

Borítókép: cnn.com

Neked mi a véleményed?

Hirdetés!