Életút-számunk meghatározza a sorsunkat, életutunkat:

A számmisztika többezer éves tudomány, már az ókori Egyiptomban is használták sorsunk és személyiségünk titkainak feltérképezésére. Életút-számunk megmutatja a sorsunkat. Az életút-számunkat pedig a születési dátumunkból tudjuk kiszámolni: annak számjegyeit összeadjuk, egészen addig, míg egy egy jegyű számot nem kapunk (1960.01.01=1+9+6+0+1+1=18. És tovább: 1+8=9)

1

Az egyes sors-számmal rendelkező emberek proaktívak, asszertívek, és rendkívül gyakorlatiasak. Igazi vezetők, akik teremtő energiájukkal nemcsak alkotnak, de irányt mutatnak mások számára is. Kicsit azonban irányításmániás lehetsz, aki képtelen rá, hogy egy csapatnak egy szimpla tagja legyél.

2

A kettes sors-számmal rendelkező emberek elsősorban másokkal törődnek. Érzékeny, intuitív, jólelkű ember vagy, aki megnyugtatólag hat másokra, és nyugodt kellemes lényedet szinte mindenki rögtön vonzónak találja, aki csak megismer. Segítesz másokon, tanácsokat adsz nekik. A személyiséged árnyoldala lehet, hogy sokan visszaélhetnek a jóságoddal.

Hirdetés

3

A hármas sors-szám egyfajta vibráló energiát testesít meg, te vagy a társaság lelke, és ahol te vagy, ott van a buli! Mókamester vagy, aki remekül kommunikál másokkal, és a humor szinte a véredben van! Nagyon társasági ember vagy, aki folyton pörög, és mindenütt ott akar lenni. Arra azonban vigyázz, hogy ne égj ki!

4

A négyes sors-szám erős materiális energiát testesít meg: kitartást, erős képességet a koncentrációra, a figyelem fókuszálására, és arra, hogy elérd a céljaidat! Intelligenciádat és már szinte fanatikus hitedet jól használod, hogy rettentetlenül haladj a céljaid felé. Rendkívül sokat jelentenek számodra a barátaid, akik bíznak benned, és sikereid hatására követőiddé is válhatnak! Ennek a személyiség típusnak az árnyoldala, hogy nagyon sokszor a dolgok negatív oldalából nyered a motivációdat, és erre koncentrálsz!

5

Az ötös sors-szám az optimista energiát képviseli: bármi történjen, számodra a pohár mindig félig tele van, és mindenben a jó dolgokat találod meg! Imádsz a társaság középpontjában lenni, mégis a szabadság, és a kreativitás áll gondolkodásod középpontjában! Rendkívül szabadelvű és szabad szellemű vagy, amely a párkapcsolatodban gondot okozhat.

Hirdetés

6

A hatos sors-szám a Harmónia! Nem érzed jól magad, ha a mérleg túl erősen kibillen bármelyik irányba is! Mindig kiegyensúlyozott vagy, akire az emberek stabilan számíthatnak! Segítőkész és nyitott vagy, tiszteled a hagyományos értékeket, azonban az új dolgoktól, és az új idők szelétől sem ijedsz meg! Sokszor azonban, mivel annyi féle értéket tisztelsz, döntésképtelennek mutatkozhatsz!

7

A hetes sors-szám a céltudatos energia, a magabiztosság! Jó vezető lehetsz, elsősorban olyan területen, ahol a hitkérdések dominálnak, így a spiritualitás, vagy a politika terén. Érdekes dualitás, hogy egyrészt van egy magadnak való oldalad, amely képessé tesz arra, hogy önálló döntéseket hozz, másrészt viszont sok időt töltesz emberek között, akiknek karizmatikus energiával irányt mutatsz! A hetes sorszám árnyoldala lehet, hogy elszakadhatsz a valóságtól!

8

A nyolcas a harcos energia: úgy érzed, ha nem érvényesítenéd az akaratodat, akkor mások elnyomnának. Nincs olyan, amit ne tennél meg a sikerért és a győzelemért! Kitartó és rettenthetetlen vagy, ráadásul hajlasz rá, hogy akár kockázatot is vállalj az eredmények érdekében. Hajlamos lehetsz a hedonizmusra, amely akár kontraproduktívvá is válhat. Ráadásul amennyiben túlzottan nyersen fogalmazod meg a véleményedet, azzal másokat is magadra haragíthatsz.

9

A kilences sorszám egyfajta kozmikus pozitív energiát tükröz: jó indulatú és jó humorú, erősen spirituális, nagy szellemi erővel megáldott személyiség vagy! Nagyrészt érzelmi, illetve intuitív úton közelíted meg a világot, a béke számodra a legfontosabb, éppen ezért sajnos túlzottan is kerülöd a konfliktusokat! Nyitott vagy az újdonságra, és egy életen át hajlandó vagy tanulni.

Neked mi a véleményed? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is elolvashassák!

Hirdetés