A kismama 16 hetesen ultrahangra megy: az orvos olyasmivel áll elő, hogy a vér is megfagy az ereiben

A 28 éves Justine Zampogna és párja repdestek a boldogságtól, amikor kiderült, hogy a fiatal nő várandós.

Azonban már a 16. héten, amikor ultrahang vizsgálatra ment az orvoshoz, a doktor megdöbbentő és félelmetes dolgot mondott el nekik: a baba fejlődése nem volt elégséges, ezért dönteniük kell a gyermek sorsáról.

Az orvos elmondta, hogy ha meg is születik a kislány, maximum pár órát fog élni. A pár azonban nem tudott belenyugodni a veszteségbe, és úgy döntöttek, hogy látni szeretnék a kislányt.

Hirdetés

A várandós kismama gyógyszereket kapott annak érdekében, hogy megállítsák a placenta fejlődését. Óriási lelki erő kellett, hogy végigcsinálja ezt a folyamatot, a párja azonban mindenben támogatta.

Hirdetés

Végül a kislány halva született, de a pár így legalább el tudott tőle búcsúzni!A giga nevet adták neki. Később az interneten az anya kiposztolta a történetét, mert úgy érezte, nem tarthatja magában.

Ő maga is meglepődött, hogy milyen rengeteg komment érkezett! Rájött, hogy rengeteg sorstársa van, és az emberek kiállnak mellette és támogatják! Vesztesége ugyan nem lett elviselhetőbb, de némi gyógyírt jelent fájdalmában más emberek támogatása.

Úgy látszik, ma már az emberek többsége tudatosította, hogy egy ilyen helyzet nagyon súlyos, akár egy már megszületett gyermek elvesztéséhez is mérhető veszteség, még akkor is, hogyha a kisgyermek nem élhetett a világon. Az ilyen veszteségből lelkileg fel kell épülni!

Neked mi a véleményed?

Hirdetés