Mérleg-Skorpió-Vízöntő-Bak-Nyilas-Halak-Kos-Ikrek-Oroszlán-Bika-Rák-Szűz: Nagy fordulattal érkezik OKTÓBER második hétvégéje! Horoszkóp a hétvégére!

KOS

Ne pazarold a lelki energiádat felesleges kis dolgokra, élvezd a jelent, és éld meg a hétvégét, még akkor is, hogyha az eddigi heted nem volt annyira hatékony és energikus, mint amit megszoktál! Egyre többet gondolkodsz a jövő éven, és azon, hogy mit kezdenél magaddal 2021-ben. Ezek a gondolatok előbb-utóbb termékeny tervekké állnak össze, mivel időd még bőven van rá!

BIKA

Ezen a hétvégén is jó idő várható az előrejelzések szerint, ne szorulj be a négy fal közé, jót fog tenni egy kis mozgás a szabad levegőn! Együttlét a barátokkal, családdal, és ebben a remek társaságban igazán kellemesen telik majd a hétvége! Vasárnap váratlan hírt kapsz, amely a feje tetejére állíthatja a napodat!

IKREK

Rendkívül sok energiát kivett belőled ez a hét, így egy kicsit nyűgös vagy, mire a hétvégére fordul az idő! Fáradtságod miatt elképzelhető, hogy most a fizikai feltöltődésre van a legnagyobb szükséged.

Hirdetés

Például passzív pihenésre, sok-sok alvásra, egy jó könyv olvasgatására. Az is jól jöhet, ha megnéztek egy filmet a pároddal.

RÁK

Érdemes volna megszabadulnod egy lelki problémától, amely egy ideje már visszatérően kísért téged. Értelmetlen a homokba dugni a fejed, határozott megoldásra lesz szükség!

A hétvége remek lehetőséget kínál arra, hogy túl legyél ezen, és meglátod majd, mennyivel felszabadultabbnak érzed magad! A vasárnap így már felhőtlenül telhet el!

OROSZLÁN

Olyan érzésed van, hogy nincs minden a legjobb mederben a környezetedben! Ez csak egy belső érzés, amiben nem vagy benne teljesen biztos… Ám mivel rendkívül intuitív ember vagy, szinte biztosan nem tévedsz. Valószínűleg konkrét, határozott és bölcs döntéseket kell hoznod, hogy visszaállítsd a stabilitást!

SZŰZ

Ezt a hétvégét most nagyon szívesen töltenéd egy kicsit nyugodt a programokkal, viszont jó pár olyan meghívást kaptál, amelyek társasági eseményekre szólnak.

Ha nincs is nagy kedved, ne hagyd ki ezeket, mert meglátod, nagyon jól érzed majd magad! A szingli szüzek könnyen megismerhetnek valakit, aki később akár életük nagy szerelme lehet!

MÉRLEG

Nem volt rossz a heted már eddig sem, a hangulatod meglehetősen jó! A jókedv és a pozitivitás kihat a hétvégére is, energiaszinted pedig egyre nő! Azt érzed, hogy az emberek körülötted akarnak lenni, mert rengeteg jó ötleted van, és remek hangulatot árasztasz magad körül! A hétvégéd nem csak harmonikusan, de nagyon inspirálóan is telik, szinte vonzod az új ismeretségeket!

SKORPIÓ

Az utóbbi időben elkezdtél gyanakodni valakire, akiben korábban minden kétség nélkül megbíztál, és úgy érzed, hogy le kell ülnöd vele beszélgetni, hogy tisztázd a kételyeidet! A hétvége ezen a szorongást keltő eseményen kívül pezsgő, remek hangulatban telik, és sok új tapasztalattal gazdagszol! Ez a hétvége további része most egyáltalán nem a kötelezettségekről, hanem az élményekről szól majd!

Hirdetés

NYILAS

Fontos szerepet tölt be ezen a hétvégén a pénz, illetve az, hogy elkerüld a felesleges költekezést! Lehet, hogy rövidebb időre jó kedved lesz egy-egy felesleges vásárlástól, de hosszú távon csak a szorongásodat növeli. Nyugodtan legyél szókimondó, ezt az emberek értékelni fogják, csak kerüld a felesleges nyerseséget!

BAK

Igen pörgős időszakon vagy túl, de szerencsére itt ez a hétvége, hogy kipihend mindezt! Egyáltalán nem biztos, hogy a passzív, nyugodt tevékenység az, amire vágysz, most is legfőképpen pezsegnél, hogy aktívan pihend ki a hét fáradalmait!

Hirdetés

VÍZÖNTŐ

Az elmúlt héten talán egy kicsit túlzottan sokat törődtél a munkáddal, és az életed más területei egy kicsit háttérbe szorultak. Természetesen vannak ilyen időszakok, de most hétvégén van időd rá, hogy a szeretteiddel, és a barátaiddal több időt tölts! Érdemes lehet olyanokkal is felvenned a kapcsolatot, akikkel már nagyon régen nem találkoztál!

HALAK

Az utóbbi időben egy kicsit túlzottan zsúfolt lett az életed minden értelemben. Itt az ideje, hogy elkezdődjön egy olyan időszak, amely a letisztulásról szól! A mélyebb megértésről szól ez a hétvége, valamint az olyan emberektől való megszabadulásról, akik csak elszívják az energiádat, és kihasználnak! Ne vegyél a nyakadba felesleges kötelezettségeket sem, tartsd meg az egészséges egyensúlyt!

A cikkben leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget, illetve az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre nem utalunk.

Gyönyörű második októberi hétvégét kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés