A lebénult kis tacskót párzásra kényszeríti gazdája – mindenkit meglep az ellés után

Azok az emberek, akik az állatok mentésével foglalkoznak, csodálatos és egyben pótolhatatlan munkát végeznek!

A Maria nevű kis tacskóval szörnyen bántak a gazdái, és valószínűleg a kegyetlenség miatt egy nap az ártatlan kis jószág derekától lefelé lebénult.

A gazdája azonban nem könyörült meg rajta, és vemhességre kényszerítette, hogy eladhassa a kicsiket.

Hirdetés!

Arra azonban nem számított ez a lelkiismeretlen ember, hogy Maria az állapota miatt csak drága császármetszéssel fog tudni elleni, amely azonban rendkívül drága a kutyák esetében.

Erre változott a “terv”: kidobta az út mellett a kiszolgáltatott, vemhes állatkát.

Hirdetés!

Maria reménytelennek tűnő helyzetben feküdt az út mellett, amikor azonban rámosolygott a szerencse végre: A “Friends of Emma” elnevezésű állatmentő szervezet tagjai megtalálták őt, és siettek vele az állatorvoshoz.

Az állatorvos elborzadva állapította meg, hogy Maria milyen szörnyű állapotban van: számos fertőzésben szenvedett, vérszegény volt, és lepték szegényt a bolhák. De a legnagyobb baja természetesen a bénulás volt. A riadt anya féltette a saját és kölykei életét is, mivel az emberek részéről korábban kizárólag a gonosz bánásmódhoz szokott hozzá.

Hónapokig tartott, mire Mariát minden bajából kikezelték.

Az ellés után a kölyköket a Von Trapp család tagjairól nevezték el. Gyönyörűek! Tündéri felvételen a 2,05 percnél láthatók ők is:

Ugye milyen aranyosak? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid láthassák!

Hirdetés!