Barátai kinevették, amikor randira hívta a lányt: “Nem látod, hogy olyan, mint egy tehén?” – A férfi tökéletes választ adott

Robert Tripp író egy instagrammon közzétett bejegyzésében ír a mai világról, a külsőségekről, és a megfelelési kényszerről. Mivel világszerte nagy nyilvánosságot kapott ez a poszt, mi is foglalkozunk vele!

Hirdetés

Tripp leírja, hogy talán soha nem volt olyan erős a megfelelési kényszer az emberekben, mint éppen manapság.

Ráadásul ez elsősorban a külsőségek terén nyilvánul meg, így igen sokan becsapják magukat azzal, hogy megpróbálnak valami hamis ideálra hasonlítani, amelyek egyáltalán nem is ők maguk!

Hirdetés

Mindez rombolja az emberek önbecsülését, amelyen Tripp szerint mindenképp változtatni kell, mert mindenkiben megvannak azok az értékek, amelyeket egyedivé, és jelentőssé, értékessé teszik!

Éppen ezért az alábbi sorokat nagyon fontosnak tartjuk!

„Szeretem ezt a nőt és vele együtt telt idomait is! Tiniként mindig cikiztek a haverok, mert nekem a teltebb, alacsonyabb lányok tetszett, akiket sokan már kövérnek tartottak.

Hirdetés

Idővel megpróbáltam ezen változtatni, hogy megfeleljek a mai világ szeszélyének, és csak a vékony, magas lányokat preferálni. Ez azonban egy csapda, amibe sok-sok férfi beleesik!

Hirdetés

Szerencsére ráeszméltem, hogy számomra semmi nem vonzóbb egy nőben, mint amikor van csípője, feneke és kis pocija. Számomra nem gond, ha a teste nem kerül egy magazin címlapjára, de az én életemben fontossá válik!

Kedves férfi társaim, a saját ízlésetek, és ne a társadalom hamis ideálja alapján válasszatok párt. Egy valóságos nő nem hibátlan, nem olyan, mint a plakátokon, de attól még teljes valójában szép!

És Lányok, ti se ámítsátok magatokat azzal, hogy csak akkor vagytok méltók egy férfi szerelmére, ha megfeleltek a társadalom szépségideáljainak. Mindenki számára létezik a férfi, aki úgy fog szeretni benneteket, mint ahogy én szeretem Sarah-t.”

Neked mi a véleményed? Ne felejtsd el megosztani, hogy ha egyetértesz az íróval!

Hirdetés