A menyasszony apja megpillantja exének új párját, megáll, majd valami hihetetlen dolgot tesz!

Az esküvő életünk egyik legfontosabb eseménye, mindent megteszünk, hogy a lehető legemlékezetesebb legyen. Néha azonban az élet nálunk is jobb rendező…

Kelsey Griffith esküvője éppen ezért lett annyira különleges, hogy az ott készült felvételek az egész világot bejárták.

A lányt édesapja vezette az oltárhoz az Abba nagy slágere, a “Dancing Queen” dallamára. Ekkor hirtelen az apa figyelmes lett valakire a násznép között. Valakire, aki nagyon fontos szerepet tölt be a lánya életében.

Hirdetés

Az apa gondolkodás nélkül cselekedett is:  Megállt a lánya mostohaapja előtt, és olyasmit tett, amire senki sem számított…

Hirdetés

Ekkor az apa kinyújtotta a kezét, és kirántotta a mostohaapát folyosóra. Így hármasban folytatták útjukat az oltár felé. A megható gesztusról készült videót több milliónyian nézték meg a Youtube-on.

Nemcsak azok voltak azonban meghatva, akik a Youtube videómegosztón nézték meg az eseményeket, hanem maga Kelsey, a mostohaapa, de a vőlegény és még a násznép is. Nézd meg velünk:

És bónuszként egy hasonló sztori:

A fogadalomtétel alatt egy menyasszony elfordította figyelmét a vőlegényről, és két szokatlan vendéghez – a vőlegény volt barátnőjéhez és a fiukhoz – fordult. Nagyon megható ez is:

Csodálatos! Neked mi a véleményed?

Hirdetés