A nő megpillantja a rendőrt a férfival a kukáknál. Titokban lefotózza, mit művelnek

Vannak olyan emberek, akik őszintén szeretnek és akarnak is segíteni másoknak. Ők mindig megtalálják a módját, hogy a maguk egyedi módján a lehető legtöbbet tehessék embertársaikért, még akkor is, ha ezt senki másnak nem jutna eszébe.

Hirdetés

Ezt a szívmelengető, bár első hallásra kissé különös esetet egy az Amerikai Egyesült Államokban élő hölgy, Jenny dokumentálta. A házuk mögötti kukáknál észrevett egy hajléktalan kinézetű embert, aki a kukákban kutatott. Sajnos arrafelé sok rászoruló ember van, így ez nem is volt szokatlan.

Nem sokkal később megérkezett egy rendőrautó is, egy rendőr kiszállt belőle, és elindult a férfi felé. A nő nem tudta, mire gondoljon, de feltételezte, hogy a rendőrök eljárnak a hajléktalan férfival szemben valami miatt.

Hirdetés

Ám teljesen más dolog történt: a rendőr nem akart intézkedést tenni a férfival szemben, éppen ellenkezőleg: segítséget akart neki nyújtani. Amint a cipőjére pillantott, látta, hogy az borzalmas állapotban van.

Később kiderült, hogy a rendőr neve Kent Green, 28 éves, és szenvedélye a futás. Ő aztán igazán ért a cipőkhöz, miután naponta nagyjából 20 km-t fut le!

Tudván, hogy az emberi meghűlések jelentős részét okozza a láb irányából történő felfázás, a rendőr úgy döntött, tesz valamit.

Ekkor visszament az autóhoz, kivette egyik használt futócipőjét, és átadta a férfinak. A nő pedig meg tudta örökíteni a történteket, amit később felkapott a média is:

Hirdetés

Később az is napvilágot látott, hogy Kent Green rendőr már több hajléktalannak segített hasonló módon a körzetében.

A CNN alábbi videóriportjában pedig egy hasonló eset látható, amikor egy másik rendőr cipőt vásárolt egy hajléktalan embernek:

Szívet melengetőnek találtad a történetet? Akkor ne felejtsd el megosztani!

Hirdetés