A férfi EZER facsemetét ültet elhunyt neje emlékére. Két évtized múlva egy levegőből készült fotó rántja le a leplet az indítékairól:

Csak keveseknek adatik meg a tökéletesnek tűnő, felhőtlen boldogság.. Azonban sajnos az Élet sokszor ilyenkor is darabokra töri az álmainkat. Csak az a kérdés, hogy hogyan emlékezünk a szépre, hogyan éltetjük magunkban tovább, míg persze méltósággal éljük tovább az életünket.

Hirdetés

Janet és Winston Howes szerelme olyan volt, mintha csak az égben köttetett volna: már a legelső pillanatra tudták, hogy egymásnak lettek teremtve. Esküvőjük után csodálatos házban élhettek, nem nélkülöztek, és egy gyönyörű fiúval is megáldotta az ég. Aztán egy nap a szinte tökéletes világuk egy csapásra összeomlott…

Janet mindössze 50 évesen szívbetegségben elhunyt, hátrahagyva imádott férjét és gyermeküket.. Ők pedig nagyon nehezen tudták feldolgozni a gyászt, minden egyes nap úgy telt, hogy nem tudták elhinni, hogy Janet soha többé nem tér vissza…

Hirdetés

Aztán Winston egy nap gondolt egyet, és a réten, amelyet a felesége annyira szeretett, kemény munkával elkezdett kialakítani egy emlékhelyet, ahol méltó módon tudnak emlékezni Janetre. Ez évekig az ő titkuk maradt, senki sem jött rá.

Aztán egy nap egy pilóta, Andy Collett a levegőből meglátta, mit rejt Winston ötlete, és mi sarjadt ki gondos kezei munkájának gyümölcseként:

Hirdetés

Winston éveken át ültette a fákat, hogy egy szív alakú kis tisztást körülzáró ligetet hozzon létre felesége tiszteletére:

Miután a pilóta, Andy felvételeket készített a kis ligetről, többeket elkezdett érdekelni a szív alakú rét mögött álló sztori, amelyet a média is felkapott. Így végül Winstonnal is készítettek interjút. Ekkor mondta el az egyik legmeghatóbb dolgot: minden évben a felesége kedvenc virágát, nárciszokat ültet a kis tisztás közepén, és azok tavasszal virágba borítják azt!

Gyönyörű gesztus. A videóban további szépséges képeket láthatsz:

Igazán gyönyörű gondolat így emléket állítani egy szerettünknek, akit imádtunk!

Te mit gondolsz?

Hirdetés

Ne felejtsd el megosztani, hogy ismerőseid, barátaid is láthassák!

Hirdetés