A nő szülés után meghallja, hogy az orvos hangosan felkiált a szülőszobában. Mikor közelebbről megnézi a kisbabáit, rögtön rájön, miért

Sarah és Bill Thistlethwaite rendkívül boldog volt, amikor megmondta nekik az orvos, hogy a hölgy ikrekkel terhes, azonban kicsit megijedtek, kiderült, hogy a nagyon ritka ún. Mono-Mono ikreket vár.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy a két kislány egyetlen magzatburokban fejlődött, és egy közös méhlepényen kellett osztozniuk. Rendkívül ritka terhesség típusról beszélünk, és sajnos veszélyeket is hordoz, tekintettel arra, hogy a közös magzatburok miatt egyes vele született betegségek gyakrabban fordulnak elő, és összetekeredhet a köldökzsinór, amely veszélyes lehet a babák egészségére.

Éppen ezért a hölgyet két hónappal az előre megtervezett császármetszés előtt kórházba kellett vinni, és folyamatos megfigyelés alatt tartották. Végül azonban a folyamatos idegeskedés szerencsére véget ért, ráadásul happy enddel!

Hirdetés

A két kislány, Jenna és Jillian egészségesen született, kevesebb mint 1 perc különbséggel! Maga az orvos is elámult, és hangosan felkiáltott, amikor látta, hogy a két kicsi egymás kezét fogva jön a világra!

Hirdetés

A kislányok az alábbi képek és videó tanúsága szerint még mindig nagyon közel állnak egymáshoz, és azóta is sokszor megfogják egymás kezét. Édesek! <3

Neked mi a véleményed? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is láthassák!

Hirdetés