A rákos édesanya tudja, hogy meg fog halni. De az utolsó teszteredményén az orvos olyat lát…

A csodák velünk élnek, és csak hinni kell bennük!

Első hallásra hihetetlen ennek a nőnek a története, de több sajtóorgánum is felkapta, és foglalkozott vele.

Ashley Hallford teherbe esett, és pár héttel később egy dudort fedezett fel a nyakán, amelyre az orvosok eleinte azt mondták, hogy csak nyálmirigy fertőzésről van szó, ártalmatlan, és elmúlik majd.

Hirdetés

Azonban ahogy a terhesség előrehaladtával, ez a dudor egyre nőtt, és amikor biopsziát végeztek, kiderült, hogy egy előrehaladott stádiumban lévő daganatról van szó…

Mivel a hölgy terhes volt, nem végezhettek rajta kemoterápiát, vagy besugárzást, pedig a daganat szükségessé tette volna mindezt. Végül a 33. hétben meg kellett szülni a gyermekét (aki szerencsére egészségesen született), azért, hogy a betegségét kezelni tudják!

Eltávolították a dudort, ekkorra azonban a daganat számos áttétet adott, az egyik miatt a szemét is alig tudta kinyitni. Úgy tűnt, hogy az édesanya számára nincsen remény, így videó felvételeket készített, és üzeneteket hagyott a gyermekének, hogy meg tudja majd nézni, ha fölnő.

Bár érezte, hogy jobban van, de nem nagyon reménykedett abban, hogy ezt a betegséget legyőzheti, és “elengedett mindent”. Amikor azonban újabb orvosi vizsgálatra ment, kiderült, hogy a rák rohamosan kezdett visszafejlődni, és hamarosan lényegében nyom nélkül eltűnt!

Az orvosok nem tudták megmagyarázni az esetet, a nő felépülése a csodával határos!

Hirdetés
FACEBOOK/ADHALLFORD

A csoda pedig még nem ért véget! Ashley Hallford az utóbbi kilenc évben továbbra is egészséges maradt, és bár az orvosok korábban ezt lehetetlennek tartották, két újabb egészséges kisgyermeknek adott életet!

Mi a magunk részéről szeretünk hinni a hasonló csodákban, mert ezek hitet adhatnak mindenkinek! Neked mi a véleményed?

Hirdetés