Gyereke rajza buktatta le az apát. Sokkot kapott az anya, amikor meglátta

Ezt a történetet a Kidspot nevű fórumon osztotta meg egy Belinda nevű nő, ahol rengeteg komment érkezett rá..

Hirdetés

Amikor Belinda megismerkedett Eddie-vel, szinte első pillanattól világos volt, hogy nem mindennapi köztük az összhang. Bár a férfi, aki egy olajipari cégnél dolgozott, különös munkabeosztás szerint élte az életét (nyolc napot töltött távol, majd hat napot Belindával), a nő ezen hamar túltette magát, és megbarátkozott ezzel az életformával.

Későbbiekben összeházasodtak, és ikreik születtek. Amikor a gyerekek végre óvodába mentek, és Belinda is újra elkezdhetett dolgozni, egy kicsit tudott szusszanni, és úgy gondolta, beleolvas abba a könyvbe, amelyet a férfi nagyon dicsért.

Hirdetés

Elsőre nem találta különösnek, hogy a férfi egy gyerekrajzot használt könyvjelzőnek, sőt, elsőre ez kifejezetten aranyosnak tűnt a számára. A rajzon azonban egy érthetetlen feliratot látott: “Apának szeretettel Apák napjára, Nate”.. Az ő gyerekeiket nem így hívták, ezért amikor a férje hazaért, Belinda rákérdezett, hogy honnan van ez a rajz.

Hirdetés

Szó szót követett, és végül a férfi nem tudta magában tartani, hogy a másik városban, ahova dolgozni jár, van egy másik családja! Az „ottani gyerekét” hívták így. A nő szinte szólni sem tudott, és pár nap múlva beadta a válókeresetet…

Bár a férfi elköltözött a másik családjához, de a másik mit sem sejtő „párja” sem tűrte meg őt sokáig, miután Belinda megtalálta őt az interneten, és végül ő is kidobta a férfit…

Így végül a férfi, aki túl sokat akart, két szék között a padlóra esett!

Hirdetés

Te hallottál már hasonló esetről? Neked mi a véleményed?

Hirdetés