A sebész elalszik padlón a kórházban: több millió ember lájkolta a képét! EZ az oka:

Orvosnak lenni mindig is nehéz nehéz hivatás volt, és csak kevesen igazán alkalmasak erre a pályára! Hosszú ideig kell tanulni, felkészülni, de még ekkor sem ért révbe az ember! Jön a gyakorlati idő, és a kemény helytállás!

Ráadásul sokan adottnak veszik az orvosokat, sokan nem becsülik meg a munkájukat… Az orvosok egész nap emberéleteket mentenek, és értünk dolgoznak! Néha azonban mégis csak áttöri az ingerküszöbünket egy-egy, orvosokkal kapcsolatos bejegyzés:

Így történt ez a kínai sebésszel, Luo Henggel is, akiről készítettek egy képet, miközben aludt. Majd a fotó bejárta az egész világhálót! Az orvos 28 óra folyamatos munkát és ezalatt elvégzett 5 műtétet követően az kórház padlóján aludt el! Az internetezők reakciója pedig:

Hirdetés

Hirdetés

Világszerte több millió ember lájkolta ezt a képet, és hősként ünneplik az orvost, amiért több mint egy teljes napon keresztül megfeszítetten dolgozott, és pihenni is csak a padlón tud!

Igazán minden elismerést megérdemel ez a kínai orvos, ahogyan természetesen a hazai kórházak hős dolgozói is! Kockáztatják értünk az egészségüket, és gyakorlatilag teljes életüket a gyógyítás szolgálatának szentelik! Neked mi a véleményed?

Hirdetés