A tűzoltónőnek legkisebb gondja is nagyobb volt a külsejénél: mikor húga meglátja az átváltozás után, csak kapkod a levegő után!

Tűzoltónak lenni az egyik legönzetlenebb és leginkább tiszteletreméltó szakma az egész világon: nagyon sokat kockáztatnak másokért, és a munkakörülményeik is rendkívül embert próbálóak!

Nyilvánvaló, hogy olyan körülmények között, amikor az embernek minden nap az élete, és mások testi épség a tét, nem a külsejük a legfontosabb, így ezzel nincs idejük foglalkozni!

Az alábbi videóban szereplő hölgy, Corinne Staves már több mint két évtizede dolgozik ezen a nemes pályán, és bár rendkívül dús és gyönyörű hajkoronával rendelkezik, azt a legnagyobb jóindulattal se nevezhetnénk ápoltnak, ugyanis a hölgynek se hajat festeni, se fodrászhoz járni nincs igazán ideje.

Hirdetés!

Miután egy profi átalakító csapat veszi kezelésbe a nőt, a húga bekötött szemmel várja. Amikor azonban Corinne belép, és a húga szeméről lekerül a kötés, a húga csak levegő után kapkod! Corinne fantasztikus átváltozáson ment keresztül! Nézd meg velünk az átváltozását:

Hirdetés!

Neked mi a véleményed?

Hirdetés!