A várandós anyuka rutin ultrahang vizsgálatra megy a kórházba. Amikor meglátja a döbbenetet az orvos arcán, a szíve majd kiugrik a helyéről

Oksanának és férjének, Sergey-nek már volt egy kislányuk, ám szerettek volna még egy gyermeket: ez volt az a kis család, amelyet megálmodtak megálmodtak, és amelynek anyagi hátterét finanszírozni tudták volna.

Azonban a sors teljesen más jövőt tartogatott a számukra: amikor Oksana bement a kórházba egy rutin vizsgálatra, az ultrahangfelvétel egészen különös dolgot mutatott… Oksana máig vissza tudja idézni azt a pillanatot, amikor meglátta a döbbenetet az orvos arcán, és a nő úgy érezte, a szíve megállt egy pillanatra.

Nem volt benne biztos, hogy szeretné tudni, amit az orvos most mondani akar neki. Azonban nem volt visszaút, az orvos elmondta, hogy olyasmit lát az ultrahang felvételen, ami 55 millió terhességből csak egyetlen egyszer fordul elő: öt vagy talán hat magzatot!

Hirdetés!

A fiatal pár rendkívüli módon le sokkolódott, úgy érezték, hogy ez valami rémálom, fogalmuk sem volt arról, hogy hogyan fognak tudni ennyi gyermeket eltartani. Ennek ellenére úgy döntöttek, hogy vállalják a gyermekeket, és a nő a 30. hétre császármetszéssel megszülte a három kisfiút és két kislányt.

Szerencsére mind az öt kicsi (Alexandra, Daria, David, Denis, Vladislav) teljesen egészségesen jött a világra! Ezen a ponton pedig a szülők mellé állt a gondviselés: mivel az ötös ikrek pillanatok alatt nemzeti hírességgé váltak, az önkormányzat és az állam is segített a családnak.

Hirdetés!

Hirdetés!

Az önkormányzat adott nekik egy nap nagyobb lakást ajándékba, amelyben az igencsak megugrott létszámú család ellakhat.

Azóta is folyamatosan posztolnak képeket kis családjukról, és a fél világ érdeklődéssel figyeli, hogyan fejlődnek a kicsik!

Vállalták a rendkívüli kihívást, és a sors is kegyes volt hozzájuk!

Sok boldogságot kívánunk a családnak! Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani, hogy barátaid is elolvashassák!

Hirdetés!