A várandós hölgy a 22. héten megérzi, hogy a babája többé már nem mozdul a méhben. Az orvos megtört hangon fordul a fiatal párhoz:

Briony és Mike Curwood  már régen szeretett volna gyereket, és rendkívüli boldogság volt számukra, amikor kiderült, hogy a hölgy terhes. A terhesség alatt minden teljesen normálisan alakult, a 21. hétben pedig az ultrahang vizsgálat során a pár megtudhatta, hogy a baba kislány lesz.

Egy hét múlva azonban borzalmas dolog történt: A nő émelygett, rosszul volt. Rájött, hogy nagyon egyedül érzi magát, mert nem érzi a baba mozgását, amelyhez már hozzászokott! Siettek a kórházba, és az ultrahangos vizsgálat kiderítette, hogy a baba már nem fejlődik megfelelően.

Az orvosok azt mondták, hogy meg kell császározni a nőt, annak érdekében, hogy megmenthessék a kicsit. A szülőket ezzel lerángatták a hetedik mennyországból, mert biztosak voltak abban, hogy születik egy gyönyörű, egészséges kislányuk, most pedig veszélybe került a gyermek egészsége, de akár még az élete is!

Hirdetés

Azonban végül egészséges kislányuk született császármetszéssel: bár alig 600 g-mal jött a világra a kicsi Ava Grace, de a megfelelő orvosi ellátásnak hála megfelelően fejlődik.

Az alábbi videóban láthatod, milyen gyönyörű: A szülők megkönnyebbülése érthető, csodálatos, hogy a mai orvostudomány már ennyit fejlődött, és ennyi mindenre képes!

Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is megnézhessék!

Borítókép: parentingisnteasy.co

Hirdetés