Kedves Csillagjegyek: ITT A nagy FORDULÓPONT: április 9!

MÉRLEG

Több jegyben is erős kozmikus aktivitás tapasztalható a héten, amely április 9-én, azaz pénteken ér a csúcspontjára! Változóban a világ, és változóban az Energiák! És ez az egész folyamat olyasmi, amiből egy jó elemző, aki remek diplomatikus készséggel bír (mint egy Mérleg) nagy sikert remélhet!

SKORPIÓ

Sűrűsödnek az összetűzések, és a viták! Mindez azonban ahhoz vezet, hogy letisztuljanak körülötted a dolgok: végre tisztázódik minden, ami hónapok, vagy akár évek alatt felgyűlt. Óriási megkönnyebbülés lesz!

NYILAS

Nem érdemes semmilyen fontos dolgot eltitkolnod a szeretteid elől, ugyanis előbb vagy utóbb úgyis a tudomásukra jut! Kommunikálj minél tisztábban és őszintébben, hogy félre se érthessék…

BAK

Nem ismeretlen számodra, de most is egy jelentős kihívás fog érkezni az életedbe! Intelligenciád és precízséged, valamint eltökéltséged azonban ezen is átsegít majd!

Hirdetés!

VÍZÖNTŐ

Kissé aggodalmaskodó lehetsz ezekben a napokban. Lassanként azonban érezni fogod, ahogy mindez fokozatosan enyhül, és szertefoszlik! Olyan kozmikus mozgások vannak folyamatban, amelyeknek köszönhetően egyre energikusabb, optimistább és lendületesebb leszel!

Hirdetés!

Hirdetés!

HALAK

Igencsak hajlamos vagy az álmodozásra, azonban most nagyon jó időszak kínálkozik arra, hogy kidolgozd, vagy áttekintsd a terveidet! Gondolkozz a valós világban, ne pedig légvárakban!

Ha a csillagjegyed nincs benne ebben a cikkben, akkor alább, a csillagjegyedre kattintva tudod majd elolvasni a Rád vonatkozó előrejelzést:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

A cikkben leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget. Az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre nem utalunk.

Gyönyörű napot kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés!