Arra vették fel, hogy gondoskodjon a kisbabájukról: ám amit tett, azt a szülők egész életükben emlegetni fogják

Kiersten Miles (New Jersey) a főiskola után babysitterként vállalt munkát, hogy fizetni tudja a számláit. Munkaadói, a három gyermekes szülők, George és Farra Rosko számára nagyon jól jött a segítség, mert nem éltek könnyű időket.

Legkisebb gyermekük, a mindössze kilenc hónapos Talia veleszületett epeútelzáródban szenvedett, és egyelőre nem haladt jól a kezelése, ezért kezdett bizonyossá válni, hogy a kislánynak új májra van szüksége.

Telt és múlt az idő, de nem találtak megfelelő májdonort a kicsinek. Az orvosok szerint a kislánynak nem volt sok esélye rá, hogy megérje a második születésnapját, ha nem kap új májat.

Hirdetés

Kiersten nagyon megszerette a kislányt, ezért úgy döntött, felajánlja a segítségét: tudni akarta, alkalmas lehet-e donornak.

A szülők először azt hitték, a fiatal nő döntése elhamarkodott. Amennyiben ugyanis alkalmas donornak, egy komoly és kockázatos operációról volt szó, hosszú felépülési idővel. Ő azonban hajthatatlan maradt.

Hirdetés

A vizsgálat eredménye kedvező volt: Kiersten alkalmas volt, hogy donorként támogathassa Talia felépülését!

A májátültetést magában foglaló eljárás összesen 14 órán át tartott, és ezután Kierstennek még egy hetet kellett a kórházban tölteni. Azonban ő végig pozitív volt, és nagyon boldoggá tette, hogy segtíhet megmenteni a kislány életét!

A műtét jól sikerült, és mind a donor, mind pedig a kislány jól vannak!

Csodálatos jótett volt ez Kierstentől! Le a kalappal! Neked mi a véleményed?

Hirdetés