Átkarolja haldokló nővérét. Senki sem számít rá, hogy mi történik ezután.

A két koraszülött ikerlány, Kyrie és Brielle Jackson évekkel ezelőtt az egész orvostudomány történetének meghatározó szereplőjévé vált…

Pedig nem indultak jó esélyekkel, tizenkét héttel korábban születtek meg, és alig voltak egy kilósak. Az orvosok nem sok esélyt adtak nekik, és a törékeny babákat inkubátorban helyezték el.

Brielle szépen fejlődött, és az állapota egyre stabilabb lett, a másik kislány azonban sajnos egyre kritikusabb állapotba került, és az orvosok kezdtek lemondani róla. Pár hét után azonban olyasmi történt, amire senki sem számított:

Hirdetés

Az erősebbik, jobban fejlett baba sikító rohamot kapott, és alig kapott levegőt, a teste pedig elkékült! A nővérek próbáltak segíteni, de nem tudták kideríteni, hogy mi okozza a rohamot.

Gayle Kasparian nővérnek támadt egy elkeseredett ötlete, és a sikító rohamot kapott kisbaba mellé betette a húgát. Ezzel megszegte a munkaköréből folyó kötelezettségét, mivel a kórház szabályzata tiltotta mindezt. Sokat kockáztatott tehát, mert elveszíthette volna az állását!

Azonban olyasmi történt, amely az orvostudomány szempontjából is meghatározó jelentőséggel bír: egyrészt a kislány megnyugodott, és átkarolta az életéért küzdő testvérét. Másrészt a kisebbik iker állapota is lassan stabilizálódni kezdett, ahogy teltek a napok.

Hirdetés

Mindez 20 éve történt, már a gyönyörű felnőtt nővé érett a két kislány, lassan egyetemi diplomájukat is megszerzik! Most is sok időt töltenek együtt, és igen közel állnak egymáshoz..

Az ő történetük bizonyítja, hogy mennyit tudunk egymáson segíteni csupán a jelenlétünkkel, és a támogatásunkkal! Neked mi a véleményed erről a csodálatos történetről?

Hirdetés