Az anyós az esküvőn találkozik először újdonsült menyével. Amikor meglátja a jellegzetes anyajegyet a lány karján, szörnyű gyanú ébred benne:

Sok olyan esküvő van, amely később felejthetetlenné válik, azonban ehhez fogható valószínűleg még sosem volt az egész világon!

A kínai Jiangsu tartományban, Suzhou városában egy esküvőre érkező örömanya, a férj anyukája most találkozott először a menyasszonnyal, leendő menyével. Sokan izgulnak az ilyen találkozások előtt, amire azonban a középkorú asszony rájött, az egészen hihetetlen!

Amikor ugyanis a leendő anyós és leendő menjen találkoztak, egy jellegzetes alakú anyajegyet pillantott meg a fiatal nő karján. Ekkor szörnyű gyanú ébredt a lelkében, éppen ezért sietve megkereste a lány szüleit…

Hirdetés

Kiderült, igaza van! 20 éve örökbe fogadták a lányt, akit az út mellett találtak, és sajátjukként nevelték fel. A fiatal nőről kiderült, hogy az örömanya két évtizeddel előtt ezelőtt eltűnt vér szerinti lánya, akit miután nem tudott megtalálni, végül felhagyott a keresésével.

Hirdetés

Fotó: Oriental Daily

Itt jön viszont az újabb óriási fordulat! A házasságra mégiscsak sor kerülhetett, mivel az asszony házasulandó fia nem volt a vér szerinti gyermeke! Amikor a lánya keresésével felhagyott, a fiút ő is örökbe fogadta. Így a fiatalok mégiscsak összeházasodhattok, és boldog életet élhetnek!

Hát ez nem egy minden napi eset, az szent!

Neked mi a véleményed?

Hirdetés