Az idősek otthonában a három szépkorú bácsi azt a feladatot kapja, hogy Michael Jackson zenéjére táncoljanak a színpadon. Bravúrosan oldják meg a feladatot:

Figyelembe kell venni, hogy egy bizonyos életkor után már messze nem olyan ruganyos az ember, minden tagja fáj, és a testét sem képes úgy irányítani, mint évtizedekkel korábban.

Hirdetés

Az alábbi videó felvétel egy idős otthon buliján készült, ahol az egyes csoportok különböző feladatokat kaptak, amelyeket aztán elő kellett adniuk.

A három, igencsak éltes korú bácsinak egy nem túlzottan könnyű feladat jutott: a rongylábú Michael Jackson zenéjére kellett táncolniuk. Mint a felvételen is látható, ők azonban bravúrosan oldják meg a feladatot, nem véletlen, hogy már 17 milliós nézettségnél jár ez a videó:

Hirdetés

Na jó, persze nyilván nem olyan ruganyosak az idős urak, mint Minchael Jackson maga, és moonwalkolni sem kezdenek el komolyabban, de amit a színpadon művelnek, az egyrészt nagyon szép teljesítmény az ő korukban, másrészt viszont humorral és mélyen emberi módon pótolják ki a hiányosságaikat. A közönség jól szórakozik, nevet és a végén vastapssal jutalmazza a produkciót!

Hirdetés