Az interneten, mindenki előtt megalázta leendő férjét, miután rájött, hogy mennyiért vett neki eljegyzési gyűrűt

Bár az esküvő kétségtelenül minden nő álma már gyerekkorunktól kezdve, és akár már 8 évesen alaposan megtervezzük annak minden egyes kis részletét, azonban az eljegyzési gyűrű már maga is egy olyan részlet, amivel kapcsolatban minden hölgy hozzáállása más és más.

A legtöbb nő, nem tulajdonít nagy jelentőséget a gyűrű árának, amellyel a szeretet férfi megkéri a kezünket. Az esztétikum már sokkal többet számít: legyen jó a kezünkre és legyen szép.

A közelmúltban egy hölgy alaposan felkavarta az állóvizet, amikor egy olyan posztot osztott meg az interneten, amelyben egy igen sarkos értékrendről tett tanúbizonyságot.

Hirdetés!

A posztban a nő leírja, hogy a vőlegénye egy fehérarany gyűrűvel kérte meg a kezét, amelyben egy gyémántkő is volt. A nő már nagyon várta az esküvőt, azonban a lánykéréshez használt gyűrű lelombozta. Azt reméli, hogy együtt érez majd vele az internet népe, amiért elszomorodott, hogy csupán egy nagyjából 1700 $ értékű, azaz fél millió Ft-os gyűrűvel kérték meg a kezét….

Úgy érzi, hogy mivel minden nap hordania kell majd a gyűrűt, egy ilyen értékű gyűrű nem méltó hozzá. Kéri a kommentelők véleményét, hogy ők mit tennének hasonló helyzetben.

Hirdetés!

Mondanom sem kell, hogy a nő hiába várt megértést a kommentelőktől, akik roppant módon kiakadtak az anyagias hangvételű posztra.

Volt olyan kommentelő, aki leírta, hogy sosem volt gyémánt gyűrűje, ám ettől még 40 éve házasok a férjével, nagyon boldogok, és hogy szerinte nem a gyűrű értéke számít.

Egy másik hölgy szerint, a nő egyáltalán örülhet annak, hogy kapott gyűrűt, mert megérdemelné, hogy egyedül élje le az életét, amiért ilyen felszínes.

Egy harmadik nő leírja, hogy ő egy összesen 25 $ értékű gyűrűt kapott a vőlegényétől, azonban őt nem érdekli, mert a szerelem sokkal fontosabb annál, hogy mennyibe került az ékszer!ű

Neked mi a véleményed?

Hirdetés!