Ez a 3 csillagjegy igazi túlélő: lehetetlen őket végleg padlóra vinni

Az újrakezdés képessége rendkívül fontos áldás lehet az életünkben, amely azonban nem valamiféle csoda, hanem bizonyos személyiségvonásokban gyökerezik.

Hirdetés

Azok az emberek, akik képesek egy-egy érzelmi vagy egzisztenciális sokk után gyorsan felállni a padlóról, nagy előnnyel indulnak az életben másokhoz képest. Ha elveszítik a munkájukat, elhagyja őket a szerelmük, vagy akár össze is dől körülöttük a világ, ők képesek az életüket pillanatok alatt, új keretek között újraalapozni.

Melyek tehát azok a csillagjegyek, akiknek ez nem okoz gondot?

Hirdetés

1.) Bak:

A szívós és a célok elérése terén fáradhatatlan bak egyike azoknak a csillagjegyeknek, akik a leginkább fel vannak készülve, ha valami váratlan dolog történne az életükben. Amennyiben veszteséget vagy fájdalmat kénytelenek elszenvedni, viszonylag hamar képesek azt feldolgozni, és azon túllépni. Számukra a cselekvés a gyógyír: a bak nem az a típus, aki leül egy sarokba, és ott sajnálja magát. Optimista, és tudja, hogy mindig számíthat saját magára és a munkabírására. Mivel energikus, és eléri a kitűzött céljait, nem ijed meg attól sem, ha újra kell azokat terveznie. A módosult célokat ugyanúgy el tudja érni!

2.) Kos:

A kos sokak számára olyannak látszik, mintha egy érzelmi páncél borítaná a lelkét: fel van vértezve mindennel szemben! Mindig erős akar lenni, és ez nemcsak a látszat: páratlan lelki erővel bír! Lelkileg igencsak ütésálló, ezért fel van készülve a csalódásokra, és megacélozott lelke nem szorul rá, hogy mások vállán sírja ki magát. Nem a kudarcokra összpontosít, hanem a sikerekre: Éppen ezért nagyon hamar képes magát újraalkotni, akár teljesen újradefiniálni az életcéljait.

Hirdetés

3.) Oroszlán:

Az oroszlán elsősorban az érzelmi megpróbáltatásokon tud hamar túllépni, amelyben jobb az összes csillagjegynél. Ez nem azért van, mert érzelmileg rideg lenne, pont ellenkezőleg: alapvetően jókedvű és kiegyensúlyozott! Ebből nem könnyű őt kizökkenteni, és mindig a megoldásokon dolgozik, nem a problémák uralják az életét. Megoldja az előtte álló kihívásokat, mindig van egy terve, és sosem adja fel!

Egyetértesz? Ne felejtsd el megosztani?

Hirdetés

 

 

Hirdetés