Az orosz tudós azt állítja, megtalálta az örök élet elixírjét. Persze be is adta saját magának

Az örök fiatalság kulcsát már évezredek óta kutatja az ember. Minden egyes  században előrukkolnak egy újabb fantasztikus csodaszerrel, aminek segítségével akár több száz évig is élhetünk. A napokban egy jelentős orosz felfedezés rengette meg az internetet.

Hirdetés

Az orosz kutatócsoport több egy millió éves baktériumra bukkant Szibériában. A jégbe befagyott Bacillus F egyenesen az örök fiatalság szérumának tartják. Az évekkel ezelőtti expedíció során talált mintát DNS szintig visszafejtették, majd patkányoknak beinjekciózták.

A kutatók arra lettek figyelmesek, hogy azon állatok, akik megkapták a baktériumot sokkal tovább éltek és  akár mennyi idősek is voltak nem veszették el nemzőképességüket.

Hirdetés

Dr. Anatoli Brouchokov miután bizonyosodott a szel biztonságáról úgy döntött beadja saját magának és magán így figyeli meg a szer mellékhatásai. A tudós azt állítja, amióta megkapta a szett azóta sokkal fiatalosabb és energikusabb, sőt nem is betegedett meg azóta.

Fantasztikus tudományos áttörésnek tartja, de természetesen még további vizsgálatoknak le kell  zajlania klinikai körülmények között és csak azután tudják pontosan meghatározni, hogy milyen hatású is a baktérium. Mivel egyelőre még nem értik a működését, csak a hatását tapasztalja.

 

Hirdetés

Azonban nem ő az első aki az örök fiatalság elixírjét vélte felfedezni. Az orosz Alexander Bogdanov még a húszaik század elején vált azzal világhíressé, hogy  felfedezte ezt a szérumot. Ő az emberi vér átömlesztésében látta a megoldás kulcsát.

Igazi tudóshoz híven önmagának kezdettel  el kísérletezni és összesen tizenegy vérátömlesztés sem esett át. Az elején nagyon jól alakult minden és valóban kicsattant az egészségtől. Még mások is megjegyezték, hogy teljesen megfiatalodott. Azonban a utolsó fiatalító kúránál valami rosszul sülhetet el. Az a legvalószínűbb, hogy az orosz tudós még nem volt tisztában azzal, hogy a különböző  vér csoportokat nem lehet akárkinek beadni, mivel akkor még a rh-faktorokat nem ismerték.

Pár évvel ezelőtt pedig amerikai kutatók csoportja a vér plazmában vélték felfedezni felfedezni ezt a fiatalító szirmot.  Úgy gondolják ez a vér összetételében található. A cég kutatói azt állítják az öregedést meglehet állítani vagy akár visszafordítani. Más szakemberek azonban úgy gondolják ez lehetetlen és, mint más orosz tudósok is mindent vér infekcióval akarnak gyógyítani.

Érdekesnek találtad? Akkor ne felejtsd el megosztani! 

Forrás: 24.hu, tenyek.hu, player.hu

Borítókép: paramoral.eu

Hirdetés

Hirdetés