Egy kilencéves kisfiú azért gyűjt adományokat, hogy golyóálló mellényt kaphassanak a rendőrkutyák

Brady Snakovskyt  elsőre egy teljesen átlagos kilenc éves kisfiúnak gondolhatnánk, akinek egyik kedvenc tevékenysége az, hogy baseballozik és megszállottja a különböző rendőrségi sorozatoknak a televízióban. Brady már egészen kiskora óta arról álmodozik, hogy rendőr lesz és megvédi hazáját és szeretteit.

Hirdetés

Kilenc éves kisfiú egyik kedvenc sorozatát nézte a tévében, amikor is feltűnt neki, hogy a k9-es rendőrségi kutyáknak az emberekkel ellentétben nincsen golyóálló mellénye.

Ezen annyira meghökkent, hogy  megkérdezte édesanyát miért is lehet ez így. Anyukája felvilágosította, hogy ezek a mellények nagyon drágák és nem mindegyik rendőrkutyának adatik meg az, hogy kapjon egyet.

Hirdetés

A kisfiú annyira megsajnált a nap mint nap életét kockáztató állatot, hogy úgy döntött vesz neki egy mellényt. Édesanya segítségével létrehozott egy oldalt ahol elkezdett pénz gyűjteni a kutyus golyóálló mellényére.

Azonban az adománygyűjtő akciója annyira jól sikerült, hogy azóta nem egy hanem több mint nyolcvan kutyának sikerült ilyen speciális védő felszerelést biztosítania.

A rendőrök nagyon hálásak a kisfiúnak, hiszen ezeket a dolgokat ő maguknak kellett volna finanszírozni az állat számára, ami meglehetősen megterhelő anyagilag.

Hirdetés

A kisfiú, ahogy a videóban is láthatjuk büszkén mutatja azokat a kutyusokat, akiknek ő szerzett védő mellényt és akcióját mind a mai napig folytatja. Ha te is szeretnél hozzájárulni a nemes küldetéséhez, akkor a kisfiú honlapján megteheted.

 

Tetszett? Akkor ne felejtsd el megosztani! 

Forrás: youtube.com, bradysk9fund.com, 5percblog.hu

Borítókép: cleveland.com

Hirdetés