Az orvosok döbbenten rohantak be a kórterembe, miután az anyuka ezt tette haldokló babájával

Szeretnénk hinni, hogy vannak csodák, mert éppen ez az a hit az, amely erőt adhat a hétköznapokban…  Bella története egy ilyen csoda!

Hirdetés

A tündéri kislány mindössze tizennégy hónaposan lett súlyos beteg. Gépekre került, azok tartották őt életben. Az orvosok nem tudták, hogy mi baja lehet Bellának, de arra gyanakodtak, hogy az asztma okozhatja az állapotát.

Később azonban sajnos egy ennél is komolyabb diagnózissal álltak elő, egy sejteket támadó ritka betegséggel, amely végül a szervek leállásához vezet.

Hirdetés

Tudták, hogy ez a betegség csak nagyon ritkán kezelhető, és rendkívül kevés tapasztalat gyűlt össze vele kapcsolatban. H-vitamint fecskendeztek a kislány testébe, mert ez egyes esetekben segíthet.

Hirdetés

FÉNYKÉP: Facebook/Lee Moore-Williams

Azonban amikor megpróbálták levenni a kis Bellát a gépről, még mindig nem tudott egyedül lélegezni, így az orvosok megmondták a családnak, hogy sajnos búcsút kell vegyenek a kislányuktól, amíg lehet ….

A rokonok mind összegyűltek a kórházban, az anyuka pedig borzalmas lelki kínok között egy utolsó csókot nyomott a kislánya homlokára.

Hirdetés

FÉNYKÉP: Facebook/Lee Moore-Williams

Hirdetés

Fél óra sem telt bele, és az egészségügyi személyzet rohant a kislány kórtermébe, mert hallották, hogy a Bella sír.… Csodák csodájára a kislány oxigén szintje normalizálódott, és egyedül volt képes lélegezni.

FÉNYKÉP: Facebook/Lee Moore-Williams

Ma már a kislány egészséges, és nagyon boldog!

Vannak még csodák, és ezek adnak nekünk erőt! Neked mi a véleményed?

Hirdetés

Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is láthassák!

Newsner

Hirdetés