Bika,Rák,Ikrek: ezt mutatják a csillagok március utolsó hetének második felére

BIKA

Hirdetés

Ebben az időszakban sok embertől sok jót fogsz hallani, azonban tisztában kell azzal lenned, hogy akármilyen jól is esik, ennek egy része hízelgés. Tanuld meg megkülönböztetni a valódi bókot és elismerést az öncélú hízelgéstől, még akkor is, ha ezzel csökken a kapott elismerések száma.

A munkakedved nem emelkedik igazán magasra ezekben a napokban, azonban ennek ellenére ki kell tartanod, és helytállnod, legyen szó akár milyen területről.

Hirdetés

Családtagjaid körében kisebb nyugtalanság támadhat egy félreértés miatt, azonban ha hamarjában eloszlatod azt, könnyen megelőzheted a komolyabb következményeket.

RÁK

A csillagok állása nem sok jót sejtet a stressz hatása alatt való cselekvés tekintetében. Amennyiben stressz, nyomás hatása alá kerülsz, könnyen elhamarkodottan, kapkodva, kizárólag érzelmeid által vezetve cselekedhetsz.

Természetesen nem törvényszerű, hogy így legyen, ha kifejezetten előre felkészülsz, tudatosan kontrollálhatod a cselekedeteidet, hogy ne kövess el semmilyen meggondolatlanságot.

Érdemes több időt szánnod ebben az időszakban saját magad megértésére, valamint megtanulnod empatikusabban állni saját magadhoz, kicsit visszavenni a saját magaddal szembeni erős önkritikádból És a lehetetlen elvárásaidból.

Hirdetés

IKREK

Bár ez nem egy kifejezetten könnyű időszak, a csillagok állása mégis személyes fejlődést, önfejlesztést és új lehetőségeket jelez. Ha meg tudod ezeket találni, illetve észre tudod venni, meg tudod őket ragadni, az óriási előnyt jelenthet az elkövetkezendő hónapokban.

Érzékenyebb lehetsz ebben az időszakban, ami azt jelenti, hogy sokkal könnyebben megérintenek azok az ártatlan, sok esetben teljesen minden hátsó szándék nélküli megjegyzések, amelyeket az ismerőseid, szeretteid tesznek a környezetedben.

Ne vegyél mindent magadra, egyáltalán nem biztos, hogy bárki bántani szeretne téged, de ha mégis, akkor sem biztos, hogy igaza van.

A fentiek asztrológiai előrejelzést képeznek, azok beteljesüléséért értelemszerűen nem vállalunk garanciát. Az előrejelzés sem konkrét eseményekre, sem pedig konkrét tényekre utalást nem tartalmaz.

Hirdetés
Hirdetés