Skorpió,Nyilas,Bak: így állnak a csillagok március utolsó hetének második felében

SKORPIÓ

Hirdetés

Ezeknek a napoknak az energiája rendkívül erős lesz: alapjaiban kavarja föl az érzelmeidet. Féltékenység lobbanhat benned, látszólag minden ok nélkül. Te magad is szinte külső szemlélőként figyeled, ahogy a féltékenység önálló életre kel benned.

Ilyenkor nagyon tudatosnak kell lenned azért, hogy mindez az energia ne keltsen nagyobb feszültséget közted és minden valószínűséggel teljességgel ártatlan párod között.

Hirdetés

Mivel a belső érzelmi energiáid a csúcsa járnak ezekben a napokban, alkotóerőd, határozottságod és önbizalmad is megnő, amelynek köszönhetően olyan nehézségeken tudsz úrrá lenni, amelyekkel szemben már napok, hetek, vagy akár hónapok óta hiába próbáltad felvenni a kesztyűt.

NYILAS

Szinte szétvet a tettvágy, úgy érzed, hogy bármilyen problémát meg tudnál oldani, ide neked még az oroszlánt is! Hihetetlen mértékű energiával fogsz rendelkezni ezekben a napokban, amelyet hogyha nem tudsz cselekvésre fordítani, akár ellened is fordulhat: veszekedéseket, összezördüléseket provokálhatsz másokkal, akik valószínűleg teljesen vétlenek ebben.

Amennyiben ezt veszed észre, érdemes a fölösleges energiáidat testmozgással levezetned: ebben segíthet egy futópad, akár bármilyen kerti szabadidős tevékenység.

Hirdetés

BAK

Kétarcú időszak lesz ez: egyrészt kifejezetten keresed a magányt, hogy egyedül maradhass a gondolataiddal, terveiddel, mivel úgy érzed, hogy valami nagyon jó dolog növekszik a lelkedben: olyan tervek és megoldások körvonalazódnak benned, amelyek sínre tehetik az életedet hosszú évekre.

Ennek ellenére a másik oldalról egyben magányosnak is érzed magad, bár tulajdonképpen te magad idézed elő a magányos gondolkodás állapotát, mégis úgy érzed, hogy nagyon hiányoznak az emberek körülötted: vágysz egy pezsgőbb életre.

Ez is elfog jönni, azonban most nem ennek van itt az ideje, most a befelé fordulás, a saját gondolataid és az érzelmek kerüljenek a főszerepbe.

A fentiek asztrológiai előrejelzést képeznek, azok beteljesüléséért értelemszerűen nem vállalunk garanciát. Az előrejelzés sem konkrét eseményekre, sem pedig konkrét tényekre utalást nem tartalmaz.

Hirdetés